SEO Bootcamp - en praktisk tilnærming

Har du lyst til å se live hvordan du utformer en effektiv SEO strategi og setter den ut i live? Bli med Sturla Lang, vår SEO spesialist på en skikkelig SEO bootcamp gjennom tre deler! Han vil jobbe med en live nettside og går gjennom hele prosessen fra å utforme en SEO strategi til å sette den ut i livet. SEO Bootcampen vår er interaktiv og praktisk rettet, og målsetningen er å gi maksimalt med verdi slik at du kan bruke det du lærer etterpå.

Del 1: Hvor er vi nå?

Vi finner ut hvor vi faktisk er nå ved å få en oversikt over nettstedet, hva som er bra, og hva som må endres. Videre vil vi diskutere hvilke SEO strategi vi bør jobbe med, før vi ser på tekniske SEO faktorer, foretar en søkeordsanalyse og definerer hvilke søkeord vi skal jobbe med. 

Last ned bootcampen her!

Del 2: Hva gjør vi?

Nå beveger vi oss over til den operative delen av SEO arbeidet hvor vi jobber med oppgavene vi definerte i starten av prosjektet. Vi jobber med on-page optimalisering, publiserer nytt innhold, og foretar justeringer på eksisterende innhold. 

Last ned bootcampen her!

Del 3: Hva ble resultatet?

Nå bruker vi data fra rapportene i Siteimprove og evaluerer arbeidet hittil. Vi ser på hva som har fungert og hva vi må jobbe videre med. Vi ser på utviklingen i Google og gjør oss opp en mening om hvilke tiltak som har vært mest effektive. 

Last ned bootcampen her!

Mini Bootcamps

Her finner du frittstående webinarer:

Core Web Vitals - Viktigheten av sideopplevelse for din forretning

Google er en alvorlig aktør. Det er på tide at du blir det samme. Nichlas Toft, vår ekspert på digitale løsninger, forklarer hvordan denne oppdateringen muligens vil påvirke søkerangeringene og kvalitetspoengene i Google Ads. Denne mini-bootcampen er på engelsk.

Last ned webinaret her!