Digital Certainty Index

Få mer info om ytelsen til nettstedet ditt og hvordan det lever opp til bransjestandardene

Å følge med på markedstrendene er en fulltidsjobb – derfor gjør vi det for deg. Ekspertene våre har nøye definert alle de elementene som kjennetegner en vellykket nettside, og de har laget et enkelt poengsystem du kan bruke hver dag.

Vi justerer DCI®-vurderingsmodellen regelmessig for å gjenspeile endringene i det digitale miljøet på tvers av SEO, tilgjengelighet og mer, slik at du kan ligge i forkant av dagens største utfordringer for nettsteder.

DCI gir deg:

Digital Certainty Index

Presis innsikt i resultatene for nettstedet

Praktiske anbefalinger i en prioritert liste

Konkrete resultater som motiverer og engasjerer

Ekspertkunnskap om markedet mellom fingrene

Hvordan fungerer det?

Digital Certainty Index bruker mer enn 200 sjekkpunkter for å teste ytelsen til nettstedet over tre hovedkategorier: Quality Assurance, SEO og Accessibility. DCI Score indikerer hvor effektivt et nettsted er, mens delpoengsummene indikerer i hvilken grad det oppfyller kvalitetsstandardene, hvor enkelt det er å oppdage for søkemotorer, og om det oppfyller tilgjengelighetsstandardene. Denne oversikten har også spesifikke anbefalinger for hvordan og hvor nettstedet kan forbedres. Hver oppgave har en numerisk verdi – slik at du kan se at DCI Score stiger når du løser problemene.

Digital Certainty Index™
=
Quality Assurance
+
SEO
+
Accessibility