Integrer viktige analysedata i innholdsarbeidsflyten

De som redigerer innholdet, kan bruke Analytics-data som grunnlag for beslutninger og optimalisere nettstedet for en ideell brukeropplevelse.

Reparer feil før de blir et problem

Nå du har riktig innsikt i innholdet, kan du reparere feil med en gang siden publiseres, slik at merkevarens integritet ivaretas.

Manage your site more efficiently

See your DCI® Score to keep tabs on how your website is performing in the areas of SEO, Web Accessibility, and Quality Assurance

Siteimprove Premium plugin

Som en Accelerate Partner i Adobes Exchange Experience Program, er vi stolte over integrasjonen med Adobe Experience Manager.

Plugins levert av Siteimprove

Disse plugins er levert og utviklet at Siteimprove med hjelp fra våre partnere. Support til disse plugins håndteres av Siteimprove Support.

Plugins levert av CMS-leverandørene

Følgende plugins er utviklet av CMS-leverandørene i tett sammarbeid med Siteimprove. Support håndteres av CMS-leverandøren. Du finner mer informasjon på de spesifikke plugin-sidene.

Community plugins

Følgende plugins er utviklet og støttet av tredjepartsfirmaer/communities. Siteimprove leverer ikke plugin support på disse. Vennligst les support detaljene på de spesifikke plugin sidene.

Når du laster ned, akseptyerer du automatisk vilkår og betingelser for Siteimprove CMS-Plugin.

Vær oppmerksom på at vi har endret våre minimumskrav til sikker kommunikasjon i forhold til våre plugins, og at vi vil oppgradere vår Transport Layer Security (TLS) til å bruke versjon 1.2. Kunder som bruker vår plugin til CMS-plattformer basert på .NET-teknologi, må oppdatere TLS versjonen til TLS 1.2. For å lære mer, vennligst les dette sikkerhets blogginnlegget fra Siteimproves Information Security Manager, Victor-Alexandru Truica.

<>Finner du ikke en plugin til CMS-et ditt her?

Kunder kan komme med plugin forslag til vårt CMS Plugin Community.

Slik fungerer det

Browser Extensions

Opprett eller oppdater innhold i CMS-et ditt og publiser endringene til nettstedet ditt.

Connectors

Siteimprove sjekker nettstedet ditt for problemer på avgjørende områder som kvalitetssikring, webtilgjengelighet, SEO og mer.

Siteimprove API

Siteimprove CMS Utvidelsen gir tilbakemeldinger på få minutter når endringene trer i kraft, slik at du kan begynne å optimalisere innholdet effektivt.