Sjekk SEO for din nettside

Når du sender inn dette skjemaet samtykker du å motta e-post om Siteimproves produkter og tjenester. Personvernregler.

Tilpass

Integrer SEO i arbeidsflyten din

SEO har størst sjanse for å lykkes når det blir integrert i arbeidsflyten til teamet ditt, ikke når det holdes adskilt. Siteimproves Activity Plans gir ulike team mulighet til å tilpasse egen SEO-arbeidsmetode. Enten det handler om å løse problemer som skader synligheten i søkemotorer, overvåke søkeord, analysere konkurrenter, optimalisere innhold eller bevise avkastning, så sammenstiller Activity Plans all relevant informasjon på ett enkelt, brukertilpasset sted.

Test ytelsen

Test ditt nettsteds SEO-ytelse

Før du setter i gang optimaliseringen, må du vite hvordan det står til med nettstedet ditt, slik at du kan teste ytelsen og måle utvikling mot målene dine. Mål SEO-ytelsen din raskt med SEO Scores i kontrollpanelet. On-page-diagnostikk og Siteimprove DCI™ Industry Benchmark viser hvor bra nettstedet ditt gjør det i forhold til resten av markedet. Siteimprove SEO inkluderer On-Page Diagnose med over 70 SEO-undersøkelser. 

Bruk prioriteringslisten med problemer og anbefalinger for å få et øyeblikksbilde av hva som må repareres først for å bli bedre.

Optimaliser

Driv frem innholdsoptimalisering

Se hvor innholdet ditt har optimaliseringsmangler, ved å se på søkeord med stor trafikk, og filtrere ut fra egen strategi, søkevolum og anslått trafikk. Legg dine målsøkeord til i egne Activity Plans, der du kan sette fart på innholdsoptimaliseringen med praktiske, beste praksis-anbefalinger. Siteimproves Duplicate Content Finder finner opphopninger av lignende innhold, slik at du kan fokusere på det som ødelegger SEO-ytelsen.

Diagnostikk på siden

Siteimprove SEO har 66 unike sjekkpunkter for SEO, inkludert skanning etter manglende metabeskrivelser stavefeil, brutte lenker, utdaterte filer, dårlig lesbarhet og lenker til utrygge domener.

Poengsummen din for disse kontrollene gir din samlede SEO Score, på en skala fra 0til 100. Inndelt i teknisk, innhold, brukeropplevelse og mobilstandarder utheves feilene direkte på siden, og i html, for de som jobber i kulissene.

Siteimprove SEOs «On-page» diagnose inkluderer:

 • En prioritert liste med praktiske anbefalinger
 • Rangering av vanskelighetsgrad for å estimere nødvendig bruk av tid og ressurser
 • SEO-poengsum og bransje-benchmarks for et øyeblikksbilde av oppnådde resultater

Finn ut hvordan Digital Certainty Index™ og SEO-resultatene dine beregnes.

Activity plans

Med en Activity Plan som kan tilpasses, gir Siteimprove SEO en intuitiv måte å overvåke, spore og vise fremdriften av SEO-arbeidet på.

Enten målet er raske løsninger, om du vil løse de mest alvorlige problemene først eller bruke splitt og hersk basert på problemtyper, kompleksitet eller sidevisninger, er prioritering nå en enkel sak. Lag Activity Plans basert på ansvarsområder, avdelinger eller regioner for å gjøre oppdelingen av arbeidet mye enklere.

 • Kickstart innholdsstrategien med Keyword Discovery og forslag
 • Få et forsprang foran de største konkurrentene dine med Competitor Analysis
 • Vis sidene riktig helt fra starten av med innebygd Content Optimization

Keyword Insights (søkeordinnsikt)

Keyword Discovery, forslag, og overvåking

Å lære hvilke spørsmål og søkeord som har gjort at nettstedet ditt vises i søkeresultatene, hjelper deg med å forstå publikum, unngå sjargong og virkelig snakke deres språk. Med direkte integrasjon av Google Search Console hjelper Siteimprove SEO deg med å forstå hvordan verdens mest populære søkemotor og brukerne av den ser nettsiden din og – enda viktigere – finner den.

Oppdag hvilke søkeord som skaper trafikk og filtrer dem basert på strategi, inkludert:

 • Raske løsninger, alvorlighetsgrad eller long tail keywords
 • Resultater for søkeord
 • Søkevolum, beregnet trafikk og konkurranse

Siteimprove SEO gir også tips i verktøyet om hvor du starter og får mest mulig ut av å undersøke og overvåke søkeord. La innholdsproduksjonen starte.

Innholdsoptimalisering

Ingen har sagt at det er enkelt å skrive søkemotoroptimalisert innhold. Enten du først og fremst er SEO-spesialist og dernest innholdsprodusent – eller omvendt – gir Siteimprove SEO-veiledning hele veien.

Basert på søkeordene du identifiserer i en gitt aktivitetsplan, er de neste trinnene:

 • Å identifisere målsider som bruker de søkeordene
 • Å tilordne søkeord til sideelementer som metatittel, metabeskrivelse og overskrifter
 • Bli linket rett til ditt CMS og fiks problemene som svekker SEO-rangeringen din
 • Overvåk fremdriften på målsidene over tid

Duplicate Content Finder

Dårlige nyheter: Det er ikke mulig å identifisere duplikatinnhold eller konkurrerende innhold på grunn av mengden innhold på nettstedet.

Gode nyheter: Siteimprove SEO gjør grovarbeidet for deg.

Vår intelligente algoritme inndeler nettstedet i klynger basert på grader av likhet. Basert på disse analysene kan du fjerne eller redigere potensielt skadelig innhold og minimere risikoen for å straffes av Google og de andre søkemotorene.

Search engine analytics

For å lykkes med SEO må du vite hva markedet vil, hvor de kommer fra og hvor mye de engasjerer seg i innholdet ditt. Ved å integrere Siteimprove Analytics kan du med funksjoner som Nøkkeltall beregne ROI ved å tilordne hver handling en pengeverdi.

Med Search Engine Analytics tilgjengelig:

 • Gi interessentene bevis på ROI ved å tilordne verdi til konverteringer
 • Bygg en datadrevet SEO-strategi ved å integrere analyseinnsikt
 • Se hvilke søkemotorer besøkende kommer fra og hvor lenge de blir
 • Overvåk trafikk for spesifikke søkeord