Sjekk din nettsides universelle utforming

Når du sender inn dette skjemaet samtykker du å motta e-post om Siteimproves produkter og tjenester. Personvernregler

Prioriter

Deler opp komplekse tilgjengelighetsproblemer i lettforståelige, prioriterte oppgaver

Med Siteimprove kan du prioritere problemer ut fra hvor i innholdet de forekommer, samsvarsnivå og vanskelighetsgrad, slik at du på en effektiv måte kan fjerne hindringer knyttet til universell utforming som påvirker opplevelsen av merkevaren din. Du trenger ikke å være ekspert i universell utforming for å komme i gang. Vi viser nøyaktig hvor problemene er, ved hjelp av uthevinger både on-page og i koden. I tillegg bistår den innebygde veilederen vår deg og teamet ditt i arbeidet med å oppnå samsvar, og med å innføre gode rutiner for å hindre fremtidige problemer knyttet til universell utforming.

Mål suksess

Mål suksess og rapporter utvikling mot samsvar med kravene til universell utforming

Bruk historiske diagrammer og den unike DCI-scoren til å bevise fremgang mot samsvar på hele nettstedet ditt, og sammenlign resultatene dine med bransjestandarder. Vår detaljerte DCI Score, brukertilpassede kontrollpanel og automatiserte universelle utformingsrapporter gjør det lett for deg å måle og dokumentere fremgang, både internt og eksternt, samtidig som du holder teamet ditt motivert og fokusert.

Full oversikt

Beskytt foretaket ditt mot rettslig og omdømmemessig risiko

Siteimprove gir deg full oversikt over dine digitale eiendeler. Sjekk alle nettsider, PDF-er og annet innhold automatisk opp mot WCAG-standardene. Da sikrer du at du arbeider målrettet mot samsvar med retningslinjene for universell utforming, og unngår potensielle søksmål eller skade på merkevaren. Automatiserte kontroller av universell utforming bidrar ved parallelt å overvåke tusenvis av sider, for å finne vanlige problemer ved dine digitale eiendeler. Da kan du gjøre effektive endringer på hele nettstedet, og nærme deg samsvar med retningslinjene.

Automatisert sjekk av universell utforming

Siteimprove tilbyr automatisert testing i forhold til WCAG-standarden. Det gjør at du kan oppdage problemer og feil i alle samsvarsnivåer (A-AA-AAA). Automatisert testing gjør at du simultant kan overvåke hundrevis av sider på titalls nettsteder, slik at du kan prioritere de delene av nettstedet som trenger oppmerksomhet. Kjør automatiserte tester av universell utforming av PDF-filer, se hvilke URL-er de problematiske PDF-ene er på og hvor mange besøkende den aktuelle URL-en har. Da er det enkelt å prioritere hvilke problemer du skal fokusere på først.

Veiledning og praktiske råd

Du trenger ikke å være en ekspert for å forstå retningslinjene for universell utforming. Siteimprove hjelper til med å passe på at brukerne dine har tilgang til den informasjonen de trenger, og å skape en inkluderende opplevelse av merkevaren din. Få tydelige forklaringer på problemer, råd til hvordan de rettes opp og henvisning til offisielle WCAG-teknikker. Vi gjør retningslinjene om universell utforming om til relevante og gjennomførbare arbeidsoppgaver.

Kategorisering av oppgaver

Dykk ned i problemer ved den universelle utformingen ved å filtrere i forhold til roller–som redaktør, webansvarlig eller utvikler. Dette skaper tydelige eierskapsforhold, og fører til at problemløsningen går raskere. Så snart et problem er fordelt til rett person, kan oppgaver bli prioritert i forhold til alvorlighetsgrad, samsvarsnivå og Siteimprove sin egen unike DCI-score.

Fremhev problemer

Bruk side-rapporten til å se problemer ved den universelle utformingen fremhevet direkte på nettsiden din eller i kildekoden, slik at du slipper å kaste bort tid på å lete etter problemet. Med direktekobling mot CMS-systemet ditt, kan du gå direkte fra et problem i Siteimprove til den siden i CMS systemet der du kan løse problemet. Du kan også bruke en CMS-plugin til å se problemer ved den universelle utformingen, samtidig som du skaper og endrer innhold fra CMS systemet. Side-rapporter gir deg også mulighet til å se etter andre problemer samtidig. Som brutte lenker, stavefeil eller SEO-problemer, som også kan ha negativ innflytelse på opplevelsen til den besøkende.

Fremdriftsovervåking

Hold deg oppdatert når det gjelder problemer ved den universelle utformingen, og dokumenter utviklingen mot å oppfylle retningslinjene for universell utforming. Fokuser på de viktigste problemene, og hold øye med hver enkelt side helt til problemene er løst. Lag egne dashboards og automatiserte rapporter for å kunne dele fremgangen med andre avdelinger og kollegaer eller byråer.