• Apotek 1 logo
  • Home Depot CA logo
  • Costco logo
  • B&Q Logo
  • Superdrug logo
  • New Balance logo

Gjør digitale kundereiser bedre for å skape økt vekst

Etter hvert som kundene i økende grad handler på nett, og forventer at favorittmerkene deres har en sømløs online-opplevelse, gir Siteimprove selskaper innen detalj- og e-handel praktisk innsikt som gjør at de kan tilby en overlegen nettstedopplevelse, og skape økt vekst gjennom digital markedsføring.

Bygg flotte digitale opplevelser raskt og effektivt

Optimaliser markedsføringsinnsatsen både innen organiske og betalte søk

Beskytt merkevarens omdømme med automatiserte digitale styringsverktøy

Hvilke digitale prioriteringer har du i dag?

Overgå konkurrentene dine

Flere konverteringer, økt inntekt og vekst

Gi dine digitale avdelinger mulighet til effektivt å nå sine markedsføringsmål, og skape bunnlinjeresultater gjennom praktisk innsikt.


Siteimprove gjør det enkelt å forstå hvilke handlinger som vil ha størst innvirkning, slik at du kan gjøre merkevaren din mer konkurransedyktig i både betalte og organiske søk, føre mer trafikk til nettstedet ditt, engasjere besøkende og lede dem til rett innhold til rett tid.

Gled dine besøkende

Skap en sømløs kundeopplevelse på alle digitale flater

Få kundeopplevelsen din til å skille seg ut fra konkurrentene, ved å optimalisere innholdet, forbedre besøksreisen med dyptgående innsikt i dataene og sikre at nettstedet lastes raskt.


Med Siteimprove får du all den veiledningen og innsikten du trenger i én brukervennlig plattform, slik at du forstår hvordan brukerne oppfører seg og hvordan du skal engasjere dem, samtidig som du tar vare på deres sikkerhet og personvern.

Beskytt merkevaren din

Beskytt omdømmet ditt

Har du ansvar for flere nettsteder på tvers av markeder og kanaler, kan det være utfordrende å opprettholde standarder for innholdskvalitet og merkevareintegritet over tid, samtidig som du overholder bestemmelsene for universell utforming og personvern.


Siteimprove hjelper deg med å ta kontroll ved automatisk å overvåke nettstedets innhold for problemer, og lar deg tilpasse policyer for å sikre merkevarebygging og konsistens i stil. For å hjelpe deg å oppnå samsvar med regelverket, bryter Siteimprove ned komplekse standarder for universell utforming og forskrifter for personvern i prioriterte, håndterbare oppgaver.