• Helsedirektoratet logo
  • Lillestrøm kommune logo
  • Lånekassen logo
  • Randaberg Kommune logo
  • Havforskningsinstituttet logo
  • Innlandet fylkeskommune logo
  • Visit Norway
  • Nordland fylkeskommune logo

Tilby bedre brukeropplevelser ved å modernisere og digitalisere dine tjenester

Siteimprove Intelligence Platform gir offentlige etater praktisk innsikt slik at de kan yte en overlegen nettstedsopplevelse gjennom engasjerende, feilfritt og søkeoptimalisert digitalt innhold som er tilgjengelig for alle besøkende.

Få kontroll over egne nettsteder

Oppnå og vedlikehold samsvar med reglene for universell utforming

Spar tid ved å la Siteimprove oppdage feil for deg

Hvilke digitale prioriteringer har du i dag?

Jobb for å oppnå universell utforming

Fjern det som hindrer besøkende i å få tilgang til viktige offentlige tjenester

Enten du må oppnå samsvar med Americans with Disability Act (ADA) eller EUs webdirektiv om universell utforming (WAD), så er det svært viktig at offentlige digitale tjenester er tilgjengelige for alle besøkende, uansett funksjonsnedsettelse.

Siteimprove løser opp komplekse WCAG 2 A-, AA-, AAA-standarder i prioriterte problemer og overkommelige oppgaver ut fra vanskelighetsgrad, samsvarsnivå og alvorlighetsgrad, slik at du raskt får oversikt over din utvikling når det gjelder mål for samsvar og problemløsning.

Skaler måten du reparerer innholdsproblemer på

Ta tilbake kontrollen ved hjelp av automatisert innholdsoversikt og full innsikt i problemer

Innhold av høy kvalitet er essensielt for å kunne tilby brukere den informasjonen de trenger. Med redaktører i ulike avdelinger, kontorer og steder, er det lett å miste oversikt over eksisterende innhold, og feil er uunngåelige.

Siteimprove lager automatisk en oversikt over innhold på nettstedet for deg, slik at du raskt får full innsikt i nettstedene og innholdet du har ansvar for. Automatiser e-postrapporter som varsler teamet ditt om problemer som kan skape friksjon i innbyggeropplevelsen, som stavefeil, brutte lenker eller dårlig lesbarhet. Rapportene inneholder veiledning som viser ikke-eksperter hvordan problemer løses, slik at teamet ditt kan reagere raskt.

Forstå og optimaliser den digitale brukeropplevelsen

Spor brukerengasjement og optimaliser innholdet ditt

Besøkende på nettsteder ønsker nå øyeblikkelig tilfredsstillelse, og 88% av de besøkende kommer ikke tilbake til nettsteder med dårlig ytelse. Men hvor bør du begynne å optimalisere ditt offentlige nettsted? Siteimprove gjør det lett å forstå hvilke handlinger som må til for å best optimalisere brukeropplevelsen.

Ta den digitale offentlige opplevelsen til neste nivå med Siteimprove. Spor de besøkendes digitale reise, optimaliser innhold slik at brukere finner det og pass på at nettstedet ditt lastes raskt, alt fra en eneste brukervennlig plattform. Og i motsetning til andre løsninger, har du fullt eierskap til egne analysedata, og har full kontroll

How can we help your organization?

Vi er mer enn bare fantastisk programvare

Siteimprove tilbyr support og tjenester i verdensklasse, og gratis undervisningsinnhold som gjør at du kan skalere den videre opplæringen.