• Visa logo
  • Telia logo
  • McKesson logo
  • American Airlines logo
  • Stanley Black & Decker logo
  • GSK logo

Skjær gjennom kompleksiteten med praktisk innsikt

Siteimproves alt i ett løsning gjør det mulig for enterprise-selskaper å skjære gjennom kompleksiteten. Dette ved å gi praktisk innsikt som gjør det mulig å tilby en engasjerende og optimalisert digital opplevelse som oppfyller alle krav på tvers av komplekse nettstedsmiljø. Siteimproves skybaserte plattform krever ingen installasjon, og kan integreres i eksisterende martech-løsninger. Den forener digitale grunndisipliner på et sted, skaper én eneste, sann kilde til data, fremmer samarbeid på tvers av team og reduserer den totale eierkostnaden ved å slå sammen verktøy og prosesser.

Sentraliser digital optimalisering

Før sammen team og avdelinger

Få administrativ oversikt

Fremtidssikker markedsførings-teknologi

Hvilke digitale prioriteringer har du i dag?

Tilpass digitale opplevelser

Før sammen nettstedets bidragsytere og team med én enkelt løsning

Besøkende på nettsteder forventer øyeblikkelig tilfredsstillelse. 88% av de besøkende kommer aldri tilbake til nettsteder som presterer dårlig. Men hvor begynner man med å optimalisere den digitale opplevelsen, og hvordan gjør man det i stor skala? Siteimprove gjør det lett å forstå hvilke handlinger som har størst påvirkning og engasjerer besøkende.

Sørg for at nettstedet laster raskt, lag tilgjengelig og feilfritt innhold, forstå og optimaliser kundereisen med Siteimprove, og ta besøksopplevelsen til neste nivå. Vår brukervennlige plattform integreres med ledende CMS-løsninger. Med Siteimprove jobber markedsføringsteam og IT-team ut fra samme informasjon i systemene de allerede bruker.

Skap vekst

Etabler én enkelt kilde til informasjon, og styrk team med praktisk innsikt

Team må ha mulighet til å skape resultater på bunnlinjen. Gi teamene praktisk innsikt slik at de kan optimalisere arbeidet på nettstedet, organisk søk og betalt søk, samtidig som de arbeider ut fra én eneste datakilde.

Siteimprove gjør nettopp dette fra én eneste, brukervennlig løsning som gjør det enkelt å skape endring etter hvert som målene dine utvider og endrer seg.

Beskytt merkevaren

Effektivt arbeid med tilgjengelighet og personvern

Etter hvert som lovverket og forbrukernes bevissthet omkring etisk virksomhet utvikler seg, er det viktig å følge regler for universell utforming og personvern for å unngå skade på omdømme og økonomi.

Ta kontroll over WCAG- 2 A-, AA- og AAA-hindre, i tillegg til personvernregler, ved å dele opp komplekse krav i gjennomførbare oppgaver. Da kan dere svært effektivt arbeide for å sikre samsvar med regelverk, og samtidig fokusere på tiltak som gir vekst

Vi er mer enn en fantastisk programvare

Siteimprove tilbyr support i verdensklasse, i tillegg til tjenester og gratis utdanningsmateriale som gjør at dere kan utvide den videre opplæringen