• Segway logo
  • Avidia Bank
  • AEB logo
  • Landkreditt Bank logo

Gjør nettsiden din til den viktige ressursen den burde være

Siteimproves alt i ett plattform gjør det komplekse forståelig, slik at du kan tilby en engasjerende, regelrett og optimalisert digital opplevelse. Med Siteimproves digitale innsikt kan du prioritere de mest virkningsfulle tiltakene, på tvers av avdelinger, i dag.

Få kontroll over din digitale tilstedeværelse

Optimaliser det som betyr noe

Engasjer besøkende

Overgå egne målsetninger

Hvilke digitale prioriteringer har du i dag?

Skap og hold styr på digitalt innhold

Ta kontroll over alt innholdet ditt

Det å skape høykvalitetsinnhold er essensielt for å kunne tilby besøkende en engasjerende digital opplevelse. Siteimproves løsning gir deg automatisk en liste over innhold på nettstedet, oppdager feil (som brutte lenker og stavefeil) og forstår hvor godt innholdet presterer. Innholdet vil ikke bare holde høyere kvalitet over tid. Dere vil også få mer tid til å skape det innholdet som de besøkende ser etter, gjennom å automatisere manuelle oppgaver.asks.

Skaff trafikk til eget nettsted

Kom øverst i søkeresultatene og få mest mulig ut av kampanjer

Det å lage innhold er bare begynnelsen. Utfordringen er å få noen til å finne og lese innholdet ditt. Folk i dag bruker gjennomsnittlig nesten 8 timer daglig på digitalt innhold, men 91% av alt digitalt innhold får ingen trafikk fra Google.

For å unngå å oppleve dette må dere forstå hva publikum søker etter. Deretter optimaliserer dere nettstedet for organisk trafikk, i tillegg til å optimalisere Google Ads annonseringen for å få mest mulig igjen for pengene.

Siteimprove legger forholdene til rette for en holistisk søkemotorstrategi på tvers av organiske og betalt søk, samtidig som du får hjelp til å måle og forbedre digitale kampanjer, alt fra en plattform.

Engasjer publikumet ditt

Lag en universelt utformet og feilfri opplevelse, optimalisert for konvertering

Besøkende på nettsteder forventer øyeblikkelig tilfredsstillelse, og 88% av de besøkende kommer ikke tilbake til nettsteder som presterer dårlig. Men hvor bør du begynne når det gjelder å optimalisere egne besøkendes digitale opplevelse? Siteimprove gjør det lett å ta fatt på de viktigste oppgavene og engasjere publikum.

Pass på at nettstedet laster raskt, og skap tilgjengelig og feilfritt innhold. Forstå og optimaliser den besøkendes reise med Siteimprove, og ta opplevelsen til nye høyder. Skap vekst med ditt digitale nærvær, og sørg for at gjestene alltid kommer tilbake til nettstedet ditt.

Vi er mer enn en fantastisk programvare

Siteimprove tilbyr support i verdensklasse, i tillegg til tjenester og gratis utdanningsmateriale som gjør at dere kan utvide den videre opplæringen