Tietoa Siteimprovesta

Me olemme ihmiskeskeinen SaaS-yritys, joka haluaa yksinkertaistaa organisaatioiden verkkosivustojen hallintaa ja tehdä internetistä paremman paikan. Olemme auttaneet yli 7 500 organisaatiota muuttamaan tapaa, jolla he hallinnoivat verkkosivustojaan tehden samalla verkosta kattavamman kaikille.

Älykäs automaatio-ohjelmistomme tarjoaa selkeyttä ja ohjausta tehokkaan verkkosivuston ylläpitoon, ja asiantuntijamme kehittävät resursseja ja tekniikkaa, jotka mahdollistavat asiakkaidemme johtoaseman.

Keitä me olemme

Siteimprove on perustettu 2003 Kööpenhaminassa, Tanskassa. Tänä päivänä löydät toimistomme kolmestatoista kaupungista eri puolilla maailmaa (ja lisää on tulossa): Amsterdamista, Berliinistä, Kööpenhaminasta, Lontoosta, Minneapolisista, Oslosta, Pariisista, Sydneystä, Singaporesta, Torontosta, Wienistä, Zurichista ja Tokyosta. Meillä on 500 työntekijää, 14:llä eri markkinoilla. Olemme ylpeitä aidosti globaalista mutta samanaikaisesti paikallisesta lähestymistavastamme.

Missiomme

Siteimproven missio on luoda verkosta parempi paikka kaikille. Tämä tavoite on tiimimme mielessä, kun kehitämme innovatiivisia tapoja auttaa asiakkaitamme tehostamaan luotettavien ja helppokäyttöisten sivustojen luomista ja hallintaa. Missiomme näkyy kaikessa toiminnassamme: se käy selvästi ilmi ratkaisuissa, joita rakennamme, tuessa, jota annamme, sekä resursseissa ja koulutuksessa, joita tarjoamme.

Yrityksen yhteiskuntavastuu (CSR)

Siteimproven kasvaessa kasvaa myös sitoutumisemme tehdä verkosta parempi paikka. Tämä tavoite ulottuu aina maailman muuttamiseen paremmaksi paikaksi. Globaali CSR-strategiamme koskettaa jokaista kansainvälistä toimistoamme keskittyen ensisijaisesti digitaaliseen saavutettavuuteen.

Lue lisää CRS-strategiastamme ja -visiostamme täältä.

Lue lisää meidän Act to Include -ohjelmastamme täältä.

Siteimproven modernia orjuutta koskeva lausunto

Jäsenyydet, joista Siteimprove on ylpeä:

w3c member logo
International Association of Accessibility Professionals logo
Digital analytics association logo
McAfee Cloudtrust program logo
Horizon 2020 logo