Siteimproven ratkaisut

Siteimprove tarjoaa maailman kattavimman pilvipohjaisen Digital Presence Optimization (DPO) -ohjelmiston. Luo korkealaatuisempaa ja saavutettavaa sisältöä, tee parempaa hakukoneoptimointia, mittaa verkkosivuston tehokkuutta ja ROIta, sekä noudata tietosuojavaatimuksia - kaikki yhdestä paikasta. Selvitä, miksi yli 7 000 organisaatiota ympäri maailmaa käyttää Siteimprove Intelligence Platformia.

Siteimproven ydinalusta

Rakennamme tuotteemme Siteimproven ydinalustalle, joka on tarpeen jokaiselle digimarkkinoijalle nykyajan älyverkkojen aikana.

Täysin automatisoidut verkkosivuston tarkastukset, tehokkuusmittaukset ja toimialan keskimääräiset tulokset auttavat ymmärtämään verkkosivuston tilan yhdellä silmäyksellä.

Siteimprove merkitsee virheet ja epäyhdenmukaisuudet kaikilla sivuilla ja antaa käytännöllisiä suosituksia, jotta tiimisi voi priorisoida ja korjata tärkeimmät ongelmat heti. Plug and Play -integraatiot johtavien sisällönhallintajärjestelmien kanssa tekevät verkkosivuston hallinnasta ja optimoinnista saumattoman kokemuksen.

Muokattavat Dashboardit

Oletpa verkkosisällön editoija, kehittäjä, C-suite-johtaja tai Siteimproven kumppani, näytä kaikkein tärkein data muokattavien Dashboardien avulla. Yhdistä osia useista verkkosivustoista ja tuotteista yhdellä Dashboardilla ja luo niin monia Dashboardeja kuin tarvitset.

Digital Certainty Index™

Digital Certainty Index käyttää yli 200 tarkistuspistettä mitatakseen miten hyvin verkkosivustosi pärjää vertailussa laatustandardien kanssa, miten hyvin se on hakukoneiden löydettävissä ja täyttääkö se saavutettavuusstandardit. Säädämme säännöllisesti DCI™-pisteytysmallia, jotta se vastaa muuttuvia digitrendejä.

Käytäntöjen hallinta

Siteimprove Policy tekee yhdenmukaisuuden varmistamisesta helppoa skannaamalla verkkosivustosi brändi-, tyyli-, lakiasioihin liittyvien ja sääntelykäytäntöjen rikkomusten varalta. Varmista, että vaadittu sisältö, kuten tietosuojakäytännöt ja käyttöehdot ovat olemassa, ja että ei-toivottu sisältö, kuten tunnusnumerot ja vanhat brändit, loistaa poissaolollaan.

Vastauksen valvonta

Et voi seurata verkkosivustoasi päivän jokaisena tuntina. Siksi me teemme sen puolestasi, ja pidämme sinut aina tilanteen tasalla, jos jotain menee vikaan. Siteimprove Response tarjoaa luotettavan ympärivuorokautisen seurannan ja raportoinnin, jotta sinä tiedät ensimmäisenä, jos sivut ovat alhaalla.

Siteimprove Integraatiot

Siteimprove Integraatioiden avulla voit integroida arvokkaita Siteimproven alustalta saatuja tietoja sinne, missä niitä eniten tarvitset. Käytätpä CMS-liitännäistä, DCI-selainlaajennusta tai muokattua ohjelmointirajapintaa, enää sinun ei tarvitse siirtyä työkalusta toiseen tai jakaa dataa manuaalisesti – kaikki on integroitu puolestasi.

Automatisoitu raportointi ja viennit

Luo läpinäkyvyyttä joka tasolla automatisoitujen raporttien avulla aina saavutettavuuden ohjeidenmukaisuuden edistymisestä analyysien tehokkuuteen ja kaikesta muusta sillä välillä. Vie ne tilapäivityksiä varten ja esitä merkityksellisiä päivityksiä tärkeille sidosryhmille.