Asiakkaiden menestystarinoita

Katso video Emilia D

Mehiläinen: Siteimprove auttaa meitä laadunvarmistuksessa ja hakukonenäkyvyydessä

Mehiläinen tuottaa terveys- ja sosiaalipalveluja valtakunnallisesti ja työllistää tällä hetkellä yhteensä yli 14 000 ihmistä. Siteimprove antaa hyvän yleisnäkymän kaikkiin eri verkkosivuihin helpottaen esimerkiksi laadun varmistusta ja hakukonenäkyvyyden optimointia.

 

Katso video Emilia D

Mehiläinen: Siteimprove auttoi meitä sivuston uudistamisessa

Verkkosivu-uudistuksensa yhteydessä Mehiläinen hyödynsi Siteimprovea hyvin monipuolisesti muun muassa hakukonenäkyvyyden optimoinnissa, sisältöjen tarkastamisessa sekä laatuarvosanojen seurannassa. Siteimproven avulla verkkosivujen laatutasoa on aiempaa helpompi pitää yllä ja kehittää proaktiivisesti.

Katso video Sami Fortum

Siteimproven avulla Fortum on tehostanut tiimien välistä yhteistyötä

Fortum on suomalainen, johtava puhtaan energian yhtiö. Liiketoiminaan kuuluu sähkön ja lämmon tuotanto ja myynti sekä voimalaitosten käyttö ja kunnossapitotoiminnot. Fortumin haasteena on ollut yhtenäistää useiden tiimien työskentely eri verkkosivustoilla ja varmistaa, että verkkosivustoiden sisältö on laadukasta. Siteimproven kokonaisvaltainen työkalu on auttanut Fortumin tehostamaan tiimien välistä yhteistyötä sekä saavuttamaan yhteiset tavoitteet.

Kuinka voimme auttaa organisaatiotasi?