Mukauta tarkistukset

Määritä käytäntöjä sisällöllesi, asiakirjoillesi ja mediatiedostoillesi käyttämällä organisaatiosi tarpeisiin räätälöityjä sääntöjä.

Voit esimerkiksi määrittää käytännön, joka:

  • etsii tuotesivustostasi kaikki määritettyä ajanjaksoa vanhemmat kuvat ja varmistaa siten, että tuotekuvasi ovat ajan tasalla
  • etsii sivustosta entisen työntekijän nimeä ja varmistaa, ettei nimi esiinny sivustossa
  • etsii sivustostasi tiettyä HTML-tunnistetta ja auttaa poistamaan vanhan koodin, joka ei vastaa parhaita käytäntöjä.
Screenshot of the Siteimprove platform showing the section where policies can be created.
Screenshot of the Siteimprove platform showing the policy that identifies long meta-tag descriptions

Käytä yhdessä muiden Siteimprove-moduulien kanssa

Policy on integroitu QA-, Accessibility-, SEO- ja Analytics-moduuleihin, joten voit hyödyntää käytäntöjä tarkistaessasi eri moduulien tietoja samanaikaisesti.

Yhdistä QA- ja SEO-tietoja ja luo käytäntöjä esimerkiksi sivuille, joilla on pitkiä metatunnisteita ja alhainen klikkausprosentti Google-hauissa. Muokkaa metatunnisteita, aja käytäntö uudelleen ja seuraa, kasvaako klikkausprosentti. Mitä enemmän moduuleja on käytössä, sitä dynaamisemmin käytännöt toimivat.

Käyttäminen

Valitse ennalta määritetty käytäntö Policy-käytäntökirjastosta tai määritä oma käytäntösi.

Kun Siteimprove indeksoi sivustosi, Policy tarkistaa tiedot ja näyttää yhteenvedon sellaisesta HTML-koodin tai sivujen sisällöstä, joka vastaa käytäntöjä.

Jatkossa kaikki tilisi käytännöt ajetaan uudelleen aina sivua indeksoitaessa, jotta kaikki sivustoon tekemäsi muutokset ovat varmasti määrittämiesi käytäntöjen mukaisia.

Aloita käyttövalmiilla käytännöillä

Policy-käytäntökirjasto sisältää ennalta määritettyjä käytäntöjä, joiden avulla voit heti alkaa valvoa yleisiä sisältöön, hakukoneoptimointiin ja saavutettavuuteen liittyviä standardeja ja sääntöjä. Alla on joitakin esimerkkejä valmiista käytännöistä.

Ei-semanttinen HTML-merkintä

Etsi sellaisia tunnisteiden esiintymiä, jotka eivät kuvaa niihin sisältyvää tietoa. Semanttisen merkinnän käyttäminen takaa, että HTML-koodiasi voivat lukea sekä ihmiset että tietokoneet. Tämä parantaa sivujesi saavutettavuutta ja auttaa hakukoneita löytämään ja indeksoimaan sivusi.

Brändien nimet, joissa ei ole symbolia ® ja/tai ™

Etsi sivut, joissa brändisi tai yrityksesi nimi esiintyy ilman tavaramerkkisymbolia ® ja/tai ™, kun nimeen viitataan ensimmäistä kertaa. On hyvä käytäntö liittää brändin nimeen tavaramerkkisymboli ensimmäisellä käyttökerralla brändin suojaamiseksi.

Pitkä sivun otsikko

Etsi HTML-sivut, joiden sivun otsikossa on yli 69 merkkiä. Tätä pidemmät otsikot eivät välttämättä näy kokonaan Googlen uudella hakutulossivulla.