Digital Certainty Index

Lue lisää verkkosivustosi suorituskyvystä ja miten se pärjää alan standardien valossa.

Markkinatrendien seuraaminen on täysipäiväistä työtä – siksi teemme sen puolestasi. Asiantuntijamme ovat määrittäneet huolella jokaisen menestyvän verkkosivuston elementin ja luoneet niistä yksinkertaisen pisteytysjärjestelmän, jota voit käyttää joka päivä.

Säädämme säännöllisesti DCI®-pisteytysmallia, jotta se kuvastaa muuttuvaa digitaalista ympäristöä, hakukoneoptimointia, saavutettavuutta ynnä muuta, jotta sinä olet askeleen edellä verkkosivustojen tämän päivän suurimpia haasteita.

Mitä DCI tarjoaa sinulle:

Digital Certainty Index

Täsmälliset tiedot verkkosivuston tehokkuudesta

Käytännölliset suositukset on priorisoitu luettelo

Konkreettisia tuloksia, jotka motivoivat ja aktivoivat toimintaan

Asiantunteva markkinatietous kätesi ulottuvilla

Miten se toimii?

Digital Certainty Index mittaa verkkosivuston tehokkuutta yli 200 tarkastuspisteessä kolmessa tärkeässä luokassa: Quality Assurance, SEO ja Accessibility. DCI Score osoittaa verkkosivuston tehokkuuden, ja sen alipisteet sen, miten hyvin sivusto vastaa laatustandardeja, miten hyvin se on hakukoneiden löydettävissä ja täyttääkö se saavutettavuusstandardit. Tämä yhteenveto tarjoaa myös tarkkoja suosituksia siitä, miten ja missä sinun tulee parantaa verkkosivustoasi. Jokainen tehtävä on sidottu numeeriseen arvoon – joten kun puutut näihin ongelmiin, DCI Score -pisteesi nousevat.

Digital Certainty Index™
=
Quality Assurance
+
SEO
+
Accessibility