Tarkista sivustosi SEO-taso!

Täyttämällä tiedot hyväksyt vastaanottamaan sähköposteja Siteimproven tapahtumista, tuotteista ja palveluista. Privacy Policy.

Mukauta

Integroi SEO työnkulkuusi

SEO toimii parhaiten, kun se on integroitu tiimisi työnkulkuun eikä sitä tehdä erillisissä siiloissa. Siteimproven Activity Planien avulla tiimit voivat mukauttaa sen, miten he työskentelevät SEO:n kanssa. Oli kyseessä sitten hakukonenäkyvyyttä haittaavien ongelmien ratkaisu, avainsanojen seuranta, kilpailijoiden analysointi, sisällön optimointi tai pääoman tuoton seuranta, Activity Planeilla voit yhdistää kaikki oleelliset tiedot yhteen paikkaan.

Vertaile

Integroi SEO työnkulkuusi

SEO toimii parhaiten, kun se on integroitu tiimisi työnkulkuun eikä sitä tehdä erillisissä siiloissa. Siteimproven Activity Planien avulla tiimit voivat mukauttaa sen, miten he työskentelevät SEO:n kanssa. Oli kyseessä sitten hakukonenäkyvyyttä haittaavien ongelmien ratkaisu, avainsanojen seuranta, kilpailijoiden analysointi, sisällön optimointi tai pääoman tuoton seuranta, Activity Planeilla voit yhdistää kaikki oleelliset tiedot yhteen paikkaan.

Optimoi

Edistä sisällön optimointia

Seuraamalla paljon liikennettä tuovia avainsanoja sekä suodattamalla tuloksia strategiasi, hakumäärän ja arvioidun liikenteen perusteella näet, mitkä sisältösi osat kaipaavat optimointia. Lisää kohdeavainsanasi Activity Planeihisi, joiden avulla voit aloittaa sisällön optimoinnin parhaiden käytäntöjen mukaisilla suosituksilla. Siteimproven Duplicate Content Finder havaitsee samanlaisen sisällön, ja voit keskittyä korjaamaan SEO:n tehokkuutta heikentävongelmia.

Sivulla näytettävät diagnostiikat

Siteimprove SEO käsittää 66 yksittäistä SEO-tarkastusta, kuten puuttuvien metakuvausten skannauksen, kirjoitusvirheet, rikkinäiset linkit, vanhentuneet tiedostot, huonon luettavuuden ja linkit vaarallisiin verkkotunnuksiin.

Se, miten pärjäät näissä tarkistuksissa, muodostaa SEO-pisteesi asteikolla 0–100. Virheet on jaettu standardeihin Technical, Content, User Experience ja Mobile ja ne on korostettu suoraan sivulla ja HTML:ssä niille, jotka toimivat kulissien takana.

Siteimprove SEOn sivudiagnostiikan sisältö:

 • Konkreettisten suositusten priorisoitu luettelo
 • Vaikeustasoluokitukset auttavat määrittämään tarvittavan ajan ja resurssit
 • SEO Score ja toimialan keskimääräiset tulokset mittaavat tehokkuuden yhdellä silmäyksellä

Katso, miten Digital Certainty Index™ ja omat SEO Score -pisteesi lasketaan.

Activity Planit

Muokattavien Activity Planien avulla Siteimprove SEO tarjoaa helpon tavan valvoa, seurata ja näyttää SEO-tavotteiden edistymistä.

Tehtävien priorisointi on nyt helpompaa kuin koskaan, riippumatta siitä pyritkö nopeisiin voittoihin tai suurien ongelmien ratkaisuihin. Luo Activity Planit käyttämällä perustana vastuu-alueita, osastoja tai maantieteelisiä alueita, jotta työn jakaminen on helpompaa.

 • Käynnistä sisältöstrategia Keyword Discoveryn ja Keyword Suggestionsin avulla
 • Ole askeleen suurimpia kilpailijoitasi edellä Kilpailija-analyysin avulla
 • Tee sivut oikein alusta alkaen sisäänrakennetun Content Optimizationin avulla

Oivalluksia avainsanoista

Keyword Discovery, Keyword Suggestions ja Keyword Monitoring

Kun opit ymmärtämään, mitkä kyselyt ja asiasanat saavat sivustosi näkymään hakutuloksissa, ymmärrät paremmin yleisöäsi, voit välttää ammattijargonia ja puhua aidosti kohdeyleisösi kieltä. Suoralla integroinnilla Google Search Consoleen Siteimprove SEO auttaa sinua ymmärtämään, miten maailman suosituin hakukone ja sen käyttäjät näkevät verkkosivustosi ja mikä tärkeintä, löytävät sen.

Löydä liikennettä ohjaavat avainsanat ja suodata ne strategian perusteella, kuten:

 • pikavoitot, suuri vaikutus tai pitkän hännän hakutermit
 • avainsanojen tehokkuus
 • hakumäärä, arvioitu liikenne ja kilpailun taso

Siteimprove SEO sisältää myös työkalun sisäisiä vinkkejä siitä, mistä aloittaa, ja miten hyödyt eniten avainsanahausta ja -seurannasta. Aloita sisällön luominen.

Sisällön optimointi

Kukaan ei ole väittänyt, että hakukoneoptimoitu sisältö olisi helppo juttu. Olitpa hakukoneoptimoinnin asiantuntija tai sisällöntuottaja - Siteimprove SEO opastaa sinua joka askeleella.

Activity Planissa tunnistettujen avainsanojen perusteella seuraavat vaiheet ovat:

 • Tunnista kohdesivut, joissa kyseisiä avainsanoja käytetään.
 • Kohdista avainsanat sivuelementteihin, kuten metaotsikkoon, metakuvaukseen ja otsikoihin.
 • Luo linkit suoraan CMS:ääsi ja korjaa ongelmat, jotka tekevät hallaa SEO-sijoituksillesi.
 • Seuraa kohdesivujen kehitystä ajan mittaan.

Duplicate Content Finder

Huonoja uutisia: Duplikaatti- tai kilpailevan sisällön löytäminen manuaalisesti on mahdotonta, kun otetaan huomioon verkkosivustosi sisällön määrä. Hyviä uutisia: Siteimprove SEO tekee raskaan työn puolestasi.

Älykäs, koneoppimisalgoritmimme jakaa sivustosi ryhmiin samanlaisuustasojen perusteella. Näiden tietojen pohjalta voit poistaa tai muokata mahdollisesti haitallista sisältöä ja minimoida Googlen ja muiden hakukonejumalien langettamat rangaistukset.

Käänteiset linkit

 

Backlinks eli Käänteiset linkit ovat linkkejä yhden verkkosivuston sivulta toiselle. Jos joku linkittää sivustoosi, sinulla on heiltä linkki. Jos linkität toiselle verkkosivustolle, heillä on sinulta käänteinen linkki. Käänteiset linkit ovat yksi onnistuneen SEO-strategian perustekijöistä. Hakukoneet käyttävät niitä osoituksena siitä, kuinka luotettava sivustosi on. Todellinen haaste on linkkiprofiilisi jatkuva muuttuminen, minkä vuoksi sinun on tärkeää pysyä siitä ajantasalla. Siteimproven käänteisen ominaisuuden avulla voit:

 • Ymmärrä verkkosivustosi käänteinen profiili yhdellä silmäyksellä
 • Tunnista helposti arvokkaat ja mahdollisesti haitalliset käänteiset linkit
 • Vältä sellaisten arvokkaiden linkkien menettämistä, jotka saattavat osoittaa väärille tai ei-toivotuille sivuille

Siteimprove SEO:n avulla voit helposti pitää välilehtiä linkkiprofiilissasi, rakentaa vaikutusvaltaa linkeillä asiaankuuluvista ja luotettavista lähteistä ja löytää ei-toivottuja linkkejä, jotka voivat vaikuttaa sijoitukseesi.

Search Engine Analytics

Menestyt hakusanaoptimoinnissa, kun tiedät, mitä markkinat haluavat, mistä käyttäjät tulevat ja miten sitoutuneita he ovat sisältöösi. Integroimalla Siteimprove Analyticsin voit esimerkiksi mitata ROIn tarkasti Key Metrics -toiminnon avulla, ja liittää jokaiseen tavoitteesseen rahallisen arvon.

Kun sinulla on Search Engine Analytics käytössäsi, voit:

 • Todistaa ROI sidosryhmille, kun osoitat konversion lisäarvon
 • Rakentaa dataan perustuvan SEO-strategian, kun integroit siihen analytiikan
 • Ymmärtää mistä hakukoneista vierailijat tulevat ja kuinka kauan he viipyvät
 • Seurata tiettyjen avainsanojen liikennettä.