• Amplify Credit Union logo
  • danske bank logo
  • Qudos Bank logo
  • Busey Bank logo

Tarjoa entistä parempi digitaalinen kokemus

Asiakkaat hoitavat talouteensa liittyviä toimia verkossa yhä enemmän. Siteimprove tuottaa finanssipalvelujen tarjoajille kohdennettuja suosituksia, jotka auttavat hiomaan verkkosivuston käyttökokemuksesta ylivertaisen ja edistämään kasvua digitaalisella markkinoinnilla.

Luo itsepalvelutoiminnoistasi ja yleisistä finanssituotteistasi luotettava ja virheetön kokemus

Pienennä juridisia riskejä ja suojele mainettasi varmistamalla, että finanssipalvelusi ovat kaikkien saavutettavissa kyvyistä riippumatta

Seuraa ja opi ymmärtämään asiakkaiden vuorovaikutusta digitaalisten palvelujesi kanssa

Mitkä ovat nykyiset digitaaliset optimointiprioriteettisi?

Pyri kohti saavutettavuutta

Varmista laadukas sisältö sisältöluettelon ja ongelmien raportoinnin avulla

Verkkopankki ja verkossa tapahtuva rahaliikenne ovat muuttaneet tapaa, jolla asiakkaat hoitavat talouttaan. Halusit sitten noudattaa Americans with Disability Act (ADA) -lakia tai EU:n verkkosivustojen saavutettavuusdirektiiviä, on tärkeää, että finanssipalvelusi ja tarjoamasi digitaaliset itsepalvelutoiminnot ovat kaikkien saavutettavissa kyvyistä riippumatta.

Siteimprove tarjoaa työkalut, joilla voit hallita WCAG 2 A-, AA- ja AAA-tasojen esteitä ja jakaa monimutkaiset saavutettavuussäännökset priorisoituihin ongelmiin ja hallittavissa oleviin tehtäviin vaikeuden, ohjeidenmukaisuustason ja vakavuuden mukaan.

Korjaa sisältöongelmat tehokkaasti

Hallitse sisällön laatua ongelmien visualisoinnin avulla

Luottamuksen saavuttaminen edellyttää laadukasta sisältöä. Tämä on erityisen tärkeää finanssipalvelujen alalla, missä kuluttajat antavat rahansa yritysten käsiin. Siteimprovella voit tarkistaa verkkosivuston sisällöstä automaattisesti erilaisia ongelmia, kuten kirjoitusvirheitä, rikkinäisiä linkkejä ja luettavuusongelmia. Se auttaa tarjoamaan kiinnostavan ja virheettömän kokemuksen sivuston vierailijoille.

Siteimprovella voit myös etsiä ja muuttaa suoraan sisältöä, joka ei vastaa brändiin, lakeihin tai säännöksiin liittyviä käytäntöjäsi.

Ymmärrä ja optimoi digitaalisia palvelupolkuja

Seuraa käyttäjien osallistumista ja optimoi sisältöä

Verkkosivustojen vierailijat odottavat nykyään sivuston toimivan välittömästi, ja 88 % vierailijoista kertoo, ettei palaa huonosti toimivalle verkkosivustolle. Kuinka finanssipalvelujen verkkosivuston optimointi sitten kannattaa aloittaa? Siteimprove auttaa ymmärtämään, millä toimilla voit tehokkaimmin sitouttaa vierailijoita, parantaa sivustosi sijoitusta maksetuissa ja orgaanisissa hakutuloksissa, lisätä liikennettä ja varmistaa, että sivut latautuvat nopeasti. Voit segmentoida vierailijoita ja seurata heidän käyttäytymistään, jotta voit optimoida palvelupolut ja ohjata vierailijat oikeaan sisältöön oikeaan aikaan.

Kuinka voimme auttaa organisaatiotasi?

Siteimprove on enemmän kuin erinomainen ohjelmisto

Siteimprove tarjoaa maailmanluokan tuen ja palvelut sekä maksutonta koulutussisältöä, jotta voit jatkaa kouluttautumista skaalautuvasti.