• mehiläinen-logo
  • aalto-yliopisto-logo.png
  • Kela-logo
  • suomi.fi-logo
  • danske-bank-logo
  • Holiday Club
  • Helsingin-kaupungin-logo

Yksinkertaista asioita käytännönläheisten tietojen avulla

Siteimproven kattava ratkaisu auttaa yrityksiä yksinkertaistamaan asioita tarjoamalla tietoja, joiden perusteella yritys voi toimia. Tietojen avulla yritykset voivat tarjota verkkosivustoissaan kiinnostavia, ohjeidenmukaisia ja optimoituja digitaalisia kokemuksia. Siteimproven pilvipohjaista alustaa ei tarvitse erikseen asentaa, ja se integroituu nykyisiin markkinointiteknologioihisi. Se yhdistää oleelliset digitaaliset osa-alueet yhteen paikkaan, josta näet kaikki tärkeät tietosi. Lisäksi se parantaa tiimien yhteistyötä ja vähentää omistuskustannuksia yhdistämällä työkaluja ja prosesseja.

Keskitä digitaalinen optimointi

Yhdistä tiimit ja osastot

Tarkastele organisaation kokonaiskuvaa

Varmista markkinointiteknologiasi kestävyys myös tulevaisuudessa

Mitkä ovat nykyiset digitaaliset prioriteettisi?

Skaalaa digitaalisia kokemuksia

Yhdistä verkkosivuston sisällöntuottajat ja osastot yhdellä ratkaisulla

Verkkosivustojen vierailijat odottavat nykyään sivuston toimivan välittömästi, ja 88 % vierailijoista kertoo, ettei palaa huonosti toimivaan verkkosivustoon. Mistä vierailijoiden digitaalisen kokemuksen optimointi sitten kannattaa aloittaa? Kuinka optimointi onnistuu suuremmassa mittakaavassa? Siteimproven avulla löydät vaikuttavimmat toimet ja sitoutat yleisösi helposti.

Varmista, että sivustosi latautuu nopeasti, luo saavutettavaa ja virheetöntä sisältöä sekä ymmärrä ja optimoi vierailijoiden käyttäytymistä Siteimprovella. Täten vierailijoiden kokemus nousee uudelle tasolle. Helppokäyttöinen alustamme voidaan integroida johtaviin sisällönhallinta- ja tehtävänhallintajärjestelmiin. Siteimproven avulla markkinointi- ja IT-tiimit voivat käyttää samoja tietoja jo käytössä olevissa järjestelmissään.

Lisää kasvua

Ota käyttöön yksi tietolähde, joka voimaannuttaa tiimit käyttökelpoisilla tiedoilla

Kun digitaaliseen markkinointiin investoidaan runsaasti, organisaation kokonaiskuvaa on pystyttävä tarkastelemaan ja tiimien on kyettävä kehittämään organisaation taloudellista tulosta. Anna tiimeille käyttökelpoisia tietoja, jotta ne voivat optimoida verkkosivustoosi sekä orgaanisiin ja maksullisiin hakuihin tehdyt investoinnit käyttämällä yhtä ja samaa tietolähdettä.

Siteimprove tarjoaa siihen yhden, helppokäyttöisen ratkaisun, joka skaalautuu joustavasti sitä mukaa, kun liiketoimintasi tavoitteet laajenevat ja muuttuvat.

Suojele brändiäsi

Paranna saavutettavuutta ja tietosuojaa tehokkaasti

Lainsäädäntö ja kuluttajien tietoisuus eettisistä liiketoimintakäytännöistä kehittyvät koko ajan. Siksi saavutettavuutta ja tietosuojaa koskevien säännösten noudattamisesta on tullut pakollista brändin suojelemiseksi taloudellisilta ja mainetta koskevilta vahingoilta.

Korjaa WCAG 2 -ohjeiden tasoilla A, AA ja AAA määritetyt esteet ja ota tietosuojasäännökset hallintaan jakamalla monimutkaiset vaatimukset helposti toteutettaviksi tehtäviksi. Siten voit parantaa ohjeidenmukaisuutta mahdollisimman tehokkaasti ja keskittyä samalla kasvua lisääviin hankkeisiin.

Kuinka voimme auttaa organisaatiotasi?

Siteimprove on enemmän kuin erinomainen ohjelmisto

Siteimprove tarjoaa maailmanluokan tuen ja palvelut sekä maksutonta koulutussisältöä, jotta voit skaalata kurssejasi.