• maanmittauslaitos
  • huhtamäki-logo
  • tukes-logo
  • Pohjois-Karjalan-Tietotekniikkakeskus-logo
  • Holiday Club

Tee verkkosivustostasi tärkeä resurssi liiketoiminnallesi

Siteimproven kattava ratkaisu yksinkertaistaa asioita, jotta voit tarjota kiinnostavan, ohjeidenmukaisen ja optimoidun digitaalisen kokemuksen. Priorisoi tiimien tärkeimmät tehtävät Siteimproven dataan pohjautuvilla ohjeilla.

Hallitse digitaalista läsnäoloasi

Optimoi tärkeät asiat

Sitouta vierailijasi

Ylitä tavoitteesi

Mitkä ovat nykyiset digitaaliset prioriteettisi?

Luo ja hallitse digitaalista sisältöä

Ota sisältösi uudelleen haltuun

Laadukkaan sisällön luominen on tärkein seikka, kun vierailijoille halutaan tarjota kiinnostava digitaalinen kokemus. Ota käyttöön Siteimproven johtava ratkaisu, jolla voit inventoida verkkosivuston sisällön automaattisesti, havaita virheitä ja ymmärtää sisältösi tehokkuutta. Sisällön laadun paranemisen lisäksi manuaalisten tehtävien automatisointi vapauttaa aikaa sellaisen sisällön luomiseen, jota vierailijasi etsivät.

Ohjaa liikennettä verkkosivuillesi

Sijoitu hakutulosten kärkeen ja maksimoi kampanjoidesi tuomien vierailijoiden määrä

Sisällön luominen on vasta alkua. Haasteena on varmistaa, että ihmiset löytävät sisältösi ja lukevat sitä. Nykyään kuluttajat käyttävät keskimäärin 7,8 tuntia päivässä digitaalisen sisällön parissa, mutta 91 % digitaalisesta sisällöstä ei saa lainkaan liikennettä Googlelta.

Varmista, ettei sinun sisällöllesi käy samalla tavalla. Selvitä, mitä yleisösi etsii ja optimoi verkkosivustosi orgaanista liikennettä ja Google Ads -investointisi tuoton maksimointia varten.

Siteimprove tukee sinua käyttämällä kokonaisvaltaista hakustrategiaa orgaanisissa ja maksullisissa hauissa ja auttamalla sinua seuraamaan ja parantamaan digitaalisen kampanjasi tehokkuutta. Kaikki tämä onnistuu yhdellä alustalla.

Sitouta yleisösi

Luo saavutettava, virheetön ja konversioita varten optimoitu kokemus

Verkkosivustojen vierailijat odottavat nykyään sivuston toimivan välittömästi, ja 88 % vierailijoista kertoo, ettei palaa huonosti toimivalle verkkosivustolle. Mistä vierailijoiden digitaalisen kokemuksen optimointi sitten kannattaa aloittaa? Siteimproven avulla teet merkittävimmät parannukset ja sitoutat yleisösi helposti.

Varmista, että sivustosi latautuu nopeasti, luo saavutettavaa ja virheetöntä sisältöä sekä ymmärrä ja optimoi vierailijoiden käyttäytymistä Siteimprovella. Täten vierailijoiden kokemus nousee uudelle tasolle. Lisää digitaalisella läsnäolollasi kasvua ja varmista, että vierailijat palaavat takaisin sivustollesi.

Kuinka voimme auttaa organisaatiotasi?

Siteimprove on enemmän kuin erinomainen ohjelmisto

Siteimprove tarjoaa maailmanluokan tuen ja palvelut sekä maksutonta koulutussisältöä, jotta voit skaalata kurssejasi.