Om Siteimprove

Hos Siteimprove tilbyder vi verdens mest omfattende cloud-baserede Digital Presence Optimization (DPO) software. Siteimprove Intelligence Platformen giver indsigt og forståelse, der hjælper flere end 7.500 teams med at skabe indhold af højere kvalitet, mere trafik, måle digital performance og arbejde for overholdelse af lovgivninger - alt fra ét sted.

Vi er også stolte af at tilbyde exceptionel teknisk support, akademikurser, service og teknologiske integrationer.

Hvem er vi?

Vi er en softwarevirksomhed, der brænder for at sætte den enkelte bruger i centrum og forenkle administrationen af websites og gøre internettet til et bedre sted. Siteimprove blev grundlagt i København i 2003 og har siden ekspanderet til nu 13 kontorer i hele verden (og flere er på vej): Amsterdam, Berlin, København, London, Minneapolis, Oslo, Paris, Singapore, Sydney, Tokyo, Toronto, Wien og Zürich. Med mere end 500 medarbejdere fordelt på 14 særskilte markeder har vi et globalt afsæt med en lokal tilgang.

Vores mission

Siteimproves mission er at gøre organisationer i stand til at realisere deres websites fulde potentiale. Ved at levere indsigt og forståelse, viser vi dem deres digitale tilstedeværelse i et helt nyt lys, så de kan gøre websitet til det aktiv, det var tiltænkt. Alt hvad vi foretager os – vores løsninger, support, kurser og ressourcer – bygger på vores mission.

Corporate Social Responsibility (CSR)

I takt med Siteimproves vækst styrkes vores fokus også på at gøre internettet til et bedre sted. Vores mission er også at gøre verden til et bedre sted. Vores globale CSR-strategi gælder for alle vores internationale kontorer og fokuserer primært på digital tilgængelighed.

Læs mere om vores CSR-strategi og vision her.

Læs om vores Act to Include-program her.

Siteimproves erklæring om moderne slaveri

Siteimprove er medlem af:

w3c member logo
International Association of Accessibility Professionals logo
Digital analytics association logo
McAfee Cloudtrust program logo
Horizon 2020 logo