Siteimproves produkter

Vores cloud-baserede software hjælper virksomheder i alle størrelser og brancher med at overvinde de mest krævende aktuelle udfordringer for deres websites. Brug den samme platform til at skabe bedre indhold, overholde standarder for tilgængelighed, skabe mere trafik fra søgemaskiner, styrke beskyttelsen af persondata og måle dit websites effektivitet og ROI.

Siteimprove Core Platform

Vores produkter bygger på Siteimprove Core Platform, som er uundværlig for digitale marketingmedarbejdere og webredaktører.

Fuldautomatiserede websitetjek, performancemålinger og benchmark for branchen giver dig øjeblikkelig indsigt i din digitale tilstedeværelse.

Siteimprove identificerer fejl og uoverensstemmelser på tværs af alle dine sider og giver dig praktiske anbefalinger, så dit team kan prioritere og løse de vigtigste problemer med det samme. Plug-and-play-integrationer til førende CMS-systemer har gjort administration og optimering af dit website nemmere end nogensinde før.

Dashboards, der kan tilpasses

Se de data, der er vigtigst for dig, i dashboards, der kan tilpasses, uanset om du er webredaktør, udvikler, chef eller Siteimprove-partner. Kombiner komponenter fra forskellige websites og produkter i et enkelt dashboard, og opret så mange dashboards, som du har brug for.

Digital Certainty Index™

Digital Certainty Index bruger mere end 200 tjekpunkter til at måle, hvordan dit website lever op til kvalitetsstandarder, hvor nemt det er for søgemaskiner at finde det, og om det overholder standarder for tilgængelighed. Vi tilpasser DCI™-scoringsmodellen løbende, så den afspejler skiftende digitale tendenser.

Politikstyring

Siteimprove Policy gør det nemt at sikre konsistens ved at scanne dit website for overtrædelser af eksempelvis branding- eller stilpolitikker eller juridiske eller lovbestemte politikker. Sørg for, at indhold som fortrolighedspolitikker og anvendelsesvilkår er til stede. Uønsket indhold som ID-numre og forældet branding skal slettes.

Response-overvågning

Du kan ikke overvåge dit website døgnet rundt. Derfor gør vi det for dig og advarer dig, hvis der er noget galt. Siteimprove Response giver dig pålidelig overvågning og rapportering døgnet rundt. Du er den første, der opdager det, hvis vigtige sider er nede.

Siteimproves integrationer

Med Siteimproves integrationer kan du integrere værdifuld indsigt fra Siteimprove-platformen der, hvor du har mest brug for det. Slut med at skifte mellem værktøjer eller dele data manuelt, uanset om du bruger en CMS-plugin, DCI-browserudvidelsen eller et brugerdefineret API. Det hele er integreret for dig.

Automatiseret rapportering og eksporter

Skab gennemsigtighed på alle niveauer med automatiserede rapporter om alt fra status på overholdelse af tilgængelighedsstandarder til Analytics-effektivitet. Eksportér statusopdateringer, og præsenter dem for alle centrale interessenter.