• Bang & Olufsen
  • Coloplast logo
  • danske bank logo

Skær igennem kompleksiteten med konkrete anbefalinger

Siteimprove platformen giver større organisationer mulighed for at skære igennem kompleksiteten med dataindsigt og handlingsrettede anbefalinger til optimering af jeres website. Siteimproves cloud-baserede platform kræver ingen installation og kan integreres med den eksisterende MarTech-løsning. Den samler grundlæggende digitale discipliner på ét sted, skaber et enkelt og intuitiv overblik af dine data, fremmer samarbejde på tværs af teams og reducerer de samlede ejeromkostninger ved at konsolidere værktøjer og processer i én platform.

Centraliser digital optimering

Styrk samarbejdet på tværs af teams og afdelinger

Få et effektivt overblik uanset rolle

Gør din MarTech-løsning fremtidssikret

Hvilke digitale prioriteter har du fokus på?

Skaler digitale brugeroplevelser

Styrk samarbejdet mellem forskellige roller og afdelinger med en samlet løsning

I dag forventer besøgende øjeblikkelige svar på det de søger online - 88% af de besøgende vender ikke tilbage til et website, hvis de oplever problemer. Men hvor skal man starte, når man vil give de besøgende en optimal digital brugeroplevelse? Og hvordan gør du det i stor skala? Siteimprove gør det nemt at forstå de mest effektive indsatser og engagere de besøgende.

Siteimprove hjælper med at optimere brugeroplevelsen ved at sikre dig et website med en hurtig sideindlæsning og fejlfrit indhold tilgængeligt for alle besøgende. Vores intuitive platform kan integreres med førende content management-systemer og opgavestyringsløsninger. Med Siteimprove arbejder både marketing- og IT-teams ud fra de samme informationer trukket fra de systemer, de allerede kender.

Skab vækst

Skab et fælles overblik, som sikrer alle teams dataindsigt og konkrete anbefalinger

Når du investerer massivt i digital markedsføring, forventer du at have et samlet ledelsesoverblik, mens dine teams målrettet arbejder for at forbedre bundlinjen. Giv dine teams adgang til samme dataindsigter og rollespecifikke anbefalinger, så de kan optimere website-investeringerne, organisk og betalt søgetrafik – på grundlag af en samlet platform.

Det er præcist det, som Siteimprove tilbyder, i en brugervenlig, fleksibel løsning, der kan skaleres i takt med virksomhedens mål og udvikling.

Beskyt dit brand

Effektiv indsats for webtilgængelighed og databeskyttelse

Strammere lovgivning og stigende forbrugerfokus på etisk forretningspraksis gør det tvingende nødvendigt at overholde alle gældende krav til webtilgængelighed og persondatabeskyttelse, hvis du vil beskytte dit brandomdømme og sikre dig mod økonomisk skade.

Få styr på WCAG 2 A-, AA- og AAA-barrierer og krav til persondatabeskyttelse ved at omdanne komplekse krav til konkrete opgaver, så du kan sikre compliance og samtidig fastholde fokus på vækstskabende initiativer.