• odense kommune logo
  • Esbjerg Kommune logo
  • Segway logo
  • Avidia Bank
  • Landkreditt Bank logo

Gør dit website til det forretningskritiske aktiv, det burde være

Siteimprove platformen skærer igennem kompleksiteten, så du skaber en engagerende og optimal digital brugeroplevelse, som overholder alle gældende krav. Prioriter de mest effektive indsatser på tværs af teams med Siteimproves digitale indsigt allerede i dag.

Få kontrol over den digitale tilstedeværelse

Optimer det vigtigste

Engager de besøgende

Opnå definerede mål

Hvilke digitale prioriteter har du fokus på?

Effektiviser administrationen af digitalt indhold

Bevar kontrollen med indholdet

For at besøgende får en engagerende digital brugeroplevelse er relevant indhold af høj kvalitet afgørende.

Du frigører tid til at skabe engagerende indhold ved at automatisere manuelle arbejdsgange.

Brug Siteimprove til at kvalitetssikre ved automatisk at oprette en oversigt over websiteindhold, registrere fejl (f.eks. døde links og stavefejl) og forstå, hvor effektivt jeres indhold er.

Skab mere trafik på websitet

Opnå topplacering i søgeresultaterne, og tiltræk besøgende på dine kampagner

Kvalitetssikret indhold er kun begyndelsen. Udfordringen er at sikre, at indholdet bliver fundet og læst. Forbrugerne bruger i dag gennemsnitlig 7,8 timer dagligt på at interagere med digitalt indhold, mens 91 % af det digitale indhold slet ikke genererer trafik på Google.

Sørg for, at ønskede indhold bliver set, ved at forstå, hvad din målgruppe søger efter, optimer organisk trafik og sikr maksimalt afkast af Google Ads-investeringer.

Siteimprove giver dig en holistisk søgeordsstrategi på tværs af organisk og betalt indhold med sporing og optimering af effektiviteten af digitale kampagner – alt sammen fra en samlet platform.

Fasthold din målgruppe

Skab en tilgængelig, fejlfri og konverteringsoptimeret brugeroplevelse

I dag forventer besøgende øjeblikkelige svar på det, de søger online - 88 % af de besøgende vender ikke tilbage til et website, hvis de oplever problemer. Men hvor skal man starte, når man vil give de besøgende en optimal digital brugeroplevelse? Siteimprove gør det nemt for dig at prioritere de mest effektive ændringer og engagere de besøgende.

Siteimprove hjælper med at optimere brugeroplevelsen ved at sikre dig et website med en hurtig sideindlæsning og fejlfrit indhold tilgængeligt for alle besøgende. Understøt virksomhedens vækstambitioner med den digitale tilstedeværelse, og giv altid de besøgende lysten til at komme tilbage til dit website.