Optimer dit websites værdi

Når du starter et redesign af dit website er det tids- og ressourcekrævende at skabe den vindende digitale brugeroplevelse. Det er ikke et engangsprojekt, men en løbende proces der hele tiden skal optimeres for at understøtte forretningsmål og brand.

Data giver dig dyb indsigt

Optimer brandoplevelsen på dit website

Konverter dine besøgende

Udnyt dit markedspotentiale og sikr ROI

Hvordan understøtter Siteimprove platformen din website redesign proces?

Før du lancerer et nyt eller en opdatering af website

Revision baseret på dataanalyse af alt indhold

Det første skridt i redesign-processen bør være at analysere eksisterende indhold til den mindste detalje. Her er dataindsigt en stor hjælp og du skal blandt andet kigge på følgende: 

  • Hvilke sider og indhold er mest besøgte
  • Hvor på websitet starter og slutter besøgendes deres engagement
  • Hvilke elementer forringer websites load time

Baseret på disse data og mange andre datapunkter kan du træffe beslutninger om sidestruktur, indhold, layout af det nye website.

Som en ansvarlig virksomhed, er det vigtigt at tænke digital inklusion ind fra starten af dit nye website. Det er nemlig meget dyrere at skulle sikre det på bagkanten af redesign-processen.

Med Siteimprove Quality Assurance, AnalyticsPerformance og Accessiblity er du godt hjulpet i denne fase.

Go live: Nu skal du sikre dine besøgende en vindende brugeroplevelse

Problemfri brandoplevelse

Når du har besluttet, hvilket indhold, som skal migreres, hvordan nyt design og indhold skal smelte sammen med eksisterende indhold stor du overfor næste skridt i processen.

Det er en stor udfordring at konsolidere eksisterende indhold med nyt samt bevare overblikket og sikre, at alle ændringer og ny funktionalitet fungrerer inden lancering. Derfor er der brug for at automatisere manuel kontrol uden at man går på kompromis med kvalitetssikringen.

Siteimprove platformen kan integreres med dit staging-miljø, og dermed automatisere kontrol baseret på over 500 testpunkter. CMS-integrationen gør dig i stand til hurtigt og nemt at kunne rette fejl, før dit website går live.

Efter med kontinuerligt vedligehold og optimering

En overbevisende brugeroplevelse giver konverteringer

Der er ikke tid til at hvile på lauerbærrene. Besøgs- og købsadfærden ændrer sig konstant og besøgende ønsker at finde relevant indhold hurtigt og problemfrit. Hvis ikke, så risikerer du at miste deres opmærksomhed og de forlader hurtigt websitet igen.

Derfor vil indhold konstant ændre sig, så kvaliteten af indholdet, hastigheden og besøgendes besøgshistorik skal løbende overvåges, analyseres og forbedres. Siteimprove platformen gør automatisk dette for dig og giver dig nemt implementerbare forslag til, hvordan du yderligere kan optimere dit websted.

Men det er vigtigt at drive den rigtige trafik ....hvad godt er en stor hjemmeside, hvis ingen finder den? I post-launch fasen, er det vigtigt, at du sikrer, at din digitale tilstedeværelse er anerkendt af søgemaskiner og godt placeret i rækkefølgen - der er her en kombination af SEO og SEA kommer ind. Hvis du kun ser på begge områder individuelt, skader det ikke kun det samlede brand image, men kan få dig til at spilde tid, ressourcer og penge på annonceforbrug og indholdsproduktion. Med Siteimproves SEO og Ads kan du holde øje med, og optimere din organiske og betalte søgemaskineaktivitet i én platform.

Gør dit nye website til det digitale aktiv, det skal være i det lange løb!