Præsentabel design

Design, som kan tilpasses fuldt ud med dit firmalogo, målrettede beskeder og meget mere, så du kan dele det med interne eller eksterne kontakter. Konfigurerbare e-mailskabeloner giver dig mulighed for at spare tid og kommunikere mere effektivt.

Effektfulde visualiseringer

Definer selv layout af data, begræns antallet af rækker, filtrer efter website/gruppe, angiv widgets bredde og meget mere. Vælg mellem over 15 formattyper såsom diagrammer, grafer, tabeller osv.

Værdiskabende data

Rapporter på tværs af problemer, opgaver, kampagner, produkter, forretningsmål, KPI'er eller fokusområder over en defineret periode. Vælg mellem mere end 650 widgets.

Widgets, som kan tilpasses

Du kan oprette skræddersyede dashboard-rapporter, der indsamler indsigt på tværs af platforme afhængigt af dine behov, mål og brugerroller i din organisation med mere end 650 widgets. Du har fuld kontrol over, hvordan du visualiserer oplysninger: Definer widget-titel, antal elementer pr. side, widget-bredde for at understrege betydning, tidsramme, filtre efter website/gruppe og meget mere. Du kan gøre dine rapporter lige så generelle eller specifikke, som du har brug for: ved for eksempel at oprette en rapport med et digitalt marketing-dashboard med data for din SEO og betalte søgekampagner eller en rapport med et administrations-dashboard, der viser dine websites overordnet status.

Skabeloner til e-mailrapporter, som kan tilpasses

For at gøre dine rapporter genkendelige, relevante og forståelige har du mange muligheder for at tilpasse skabelonerne til e-mailrapporter, for eksempel ved at tilføje en målrettet meddelelse, sortere elementer i sektioner, ændre farver eller tilføje dit firmalogo.

Fleksibel planlægning af udsendelse

Du kan nemt sende en dashboard-rapport pr. e-mail eller planlægge, at den skal sendes regelmæssigt til dine teammedlemmer, din ledelse eller dit eksterne bureau. Du sikrer, at alle modtagerne får rapporterne, når det er mest praktisk på grund af diverse valgmuligheder for frekvens, leveringstid og tidszone. Du kan også eksportere rapporten som pdf-fil og HTML.

System-dashboards

Du har et meget visuelt overblik over din virksomheds resultater med letforståelige system-dashboards, som er klar til brug, når du har brug for dem. Udnyt vores omfattende bibliotek af dashboard-skabeloner, som du kan dele med teammedlemmer eller et bredere publikum og udsende med den frekvens (f.eks. ugentligt eller månedligt) du vælger afhængigt af dine behov.

Med Siteimprove Dashboard Reports konsoliderer du netop de data, der betyder noget for dig og dit team, på ét sted. Widgets, som kan tilpasses, giver dig mulighed for at indsamle data fra flere produkter, som passer netop til dine behov.

Få mere at vide i Help Center (på engelsk)