Tilpas dine tjek

Opret politikker for indhold, dokumenter og medier ved hjælp af regler, der er skræddersyet til din virksomheds behov.

Du kan for eksempel lave en politik, der:

  • Finder alle billeder på dine produktsider, der er ældre end en defineret dato. Derved sikrer du dig, at dine produktbilleder altid er opdateret.
  • Finder alle forekomster af en tidligere medarbejders navn, så du sikrer dig, at det er blevet fjernet fra siden.
  • Søger efter et bestemt HTML-tag på dit website for at fjerne gammel kode, der ikke lever op til best practice.
Skærmbillede af Siteimprove-platformen, der viser hvor politikker kan oprettes.
Skærmbillede af Siteimprove-platformen, der viser den politik, der identificerer for lange metatag beskrivelser

Endnu bedre med de øvrige Siteimprove-moduler

Policy er integreret med QA, Accessibility, SEO og Analytics, så samme tjek kan gå på tværs af de forskellige moduler i platformen.

Kombinér for eksempel tjek fra både QA og SEO til at oprette én politik, der identificerer for lang metatag-beskrivelse med lavt antal kliks fra Google. Ret metatag-beskrivelsen og kør politikken igen, for at se om klikfrekvensen bliver bedre. Jo flere moduler du har adgang til, jo mere dynamiske er politikkerne.

Sådan fungerer det

Kom hurtigt i gang med skabelonpolitikkerne

Politiksamlingen indeholder skabelonpolitikker, der er designet til at hjælpe dig med at sikre, at almindeligt indhold, SEO og standarder for tilgængelighed og regler er overholdt. Du behøver ikke konfigurere politikkerne selv. Se eksempler på skabelonpolitikker nedenfor.

Ikke-semantisk HTML-markering

Søg efter forekomster af tags, der ikke fortæller noget om de oplysninger, der står mellem taggene. Når du anvender semantisk markup, sikrer du, at din HTML-kode kan læses af både mennesker og computere. Det gør dine sider mere tilgængelige og lettere for søgemaskinerne at finde og indeksere.

Brand-navne der optræder uden ® og/eller ™ symboler

Find sider, hvor et brand eller en virksomheds navn er angivet uden varemærkesymbolerne ® og/eller™ første gang, det nævnes. Det er god praksis at tilføje disse symboler første gang et brand nævnes, så dit brand skiller sig ud og samtidig beskyttes.

Lange sidetitler

Find HTML-sider med en sidetitel på mere end 69 tegn. Med Googles seneste redesign af søgeresultatsiden risikerer sidetitler på mere end 69 tegn at blive forkortet.