Digital Certainty Index

Få mere at vide om dit websites effektivitet, og hvordan det klarer sig i forhold til branchestandarder

Det er et fuldtidsjob at holde trit med tendenserne i markedet – så hvorfor ikke overlade det til os? Vores eksperter har omhyggeligt defineret alle de elementer, som udgør et succesfuldt website, og indarbejdet dem i et enkelt scoringssystem, som du kan bruge i det daglige.

Vi justerer DCI®-scoringsmodellen løbende, så den hele tiden afspejler ændringerne i det digitale miljø på tværs af SEO, tilgængelighed m.m., og så du kan være på forkant med de største aktuelle udfordringer for websites.

DCI giver dig:

Digital Certainty Index

Præcis indsigt i effektiviteten af websitet

En prioriteret liste med praktiske anbefalinger

Håndgribelige resultater, som motiverer og engagerer

Ekspertviden om markedet lige ved hånden

Hvordan fungerer det?

Digital Certainty Index anvender mere end 200 tjekpunkter til at vurdere et websteds effektivitet inden for følgende tre hovedkategorier: Quality Assurance, SEO og Accessibility. DCI Score angiver et websites effektivitet, mens underliggende scorer viser, hvor godt websitet lever op til kvalitetsstandarder, hvor synligt det er for søgemaskiner, og om det overholder standarder for tilgængelighed. Denne oversigt giver dig også præcise anbefalinger til, hvordan og hvor du kan forbedre dit website. Alle opgaver er tildelt en numerisk værdi – så du kan se, hvordan din DCI Score øges, efterhånden som du løser problemerne.

Digital Certainty Index™
=
Quality Assurance
+
SEO
+
Accessibility