Kontrollér tilgængeligheden for din side

Ved at indsende denne formular accepterer du at modtage e-mails og eventnotifikationer om Siteimprove-produkter og -tjenester. Fortrolighedspolitik.

Prioriter

Nedbryd komplekse tilgængelighedsproblemer til letforståelige, prioriterede opgaver

Med Siteimprove kan du nemt fjerne tilgængelighedsbarrierer, som påvirker brugernes oplevelse af dit brand, ved at prioritere problemer baseret på, hvor i indholdet de forekommer, overholdelsesniveau, og hvor vanskelige de er at udbedre. Du behøver ikke at være ekspert i tilgængelighed for at komme i gang – vi fremhæver problemerne direkte på siden og direkte i koden. Og vores indbyggede uddannelse guider dig og dit team mod mere effektiv overholdelse og hjælper jer med at implementere best practices, som forebygger fremtidige tilgængelighedsproblemer.

Mål succes

Få nem måling af resultater og rapportering af status for overholdelse af standarder for tilgængelighed

Brug grafer over historik og den særlige DCI Score til at vise status for overholdelse af standarder på tværs af dine websites og benchmarke dine resultater i forhold til branchestandarder. Vores omfattende DCI Score, skræddersyede dashboards og automatiske tilgængelighedsrapporter gør det nemt at måle og dokumentere status både internt og eksternt, samtidig med at dit team motiveres til at fastholde målsætninger.

Komplet overblik

Beskyt din organisation mod juridiske risici og risici i forhold til jeres omdømme

Siteimprove giver dig et komplet overblik over dine webressourcer. Automatisk kontrol af alle dine sider, PDF-filer og indhold i forhold til WCAG-standarder sikrer, at du konsekvent arbejder for at sikre overholdelse af standarder for tilgængelighed og undgår potentielle sagsanlæg og negative konsekvenser for dit brand. Automatisk overvågning af tilgængelighed hjælper dig med at overvåge tusindvis af sider samtidigt og identificere typiske problemer på tværs af dine digitale ressourcer, så du kan foretage effektive fejlrettelser på hele websitet og sikre overholdelse af gældende regler og standarder.

Automatiske tilgængelighedstjek

Siteimprove har automatiske test, som overholder WCAG-standarderne, så du kan registrere problemer og fejl på alle niveauer. Automatiske test gør det muligt at gennemgå flere hundredetusinde sider samtidigt på tværs af mange forskellige websites, så du kan prioritere problemområder, som kræver øjeblikkelig opmærksomhed. Siteimprove kører også automatiske tilgængelighedstest på dine PDF-filer for at sikre, at de er tilgængelige og brugervenlige.

Vejledning og praktiske anbefalinger

Du behøver ikke at være ekspert for at forstå retningslinjer for tilgængelighed. Siteimprove hjælper med at sikre, at dine brugere har adgang til de nødvendige oplysninger til at skabe en inkluderende brandoplevelse. Vi omdanner tilgængelighedsstandarder til relevante og håndterbare opgaver – få klare forklaringer på problemer og rådgivning om, hvordan du kan løse dem, samt henvisninger til officielle WCAG-teknikker. 

Fremhævning af problemer

Du slipper for at bruge tid på at lokalisere problemet ved at bruge siderapporter til at fremhæve tilgængelighedsproblemer direkte på websiden eller i kildekoden. Med CMS-deep link kan du gå direkte fra et problem identificeret i Siteimprove-platformen til den tilsvarende side i dit CMS-system for at løse problemet. Siderapporter gør det også muligt at krydstjekke dit indhold for andre kvalitetsproblemer som døde links, stavefejl eller SEO-problemer, der forringer brugeroplevelsen.

Kategorisering af tilgængelighedsproblemer

Du kan organisere og filtrere tilgængelighedsproblemer afhængigt af hvor på dit website, de forekommer. Det hjælper dig med at træffe hensigtsmæssige beslutninger om, hvilke problemer der skal prioriteres, og hvilke teams der skal involveres, så du løser problemer hurtigere og sikrer ensartede resultater på tværs af dine websites.

Overvågning af status

Bevar overblikket over tilgængelighedsproblemer, og dokumentér din status for overholdelse af standarder for tilgængelighed med klar dokumentation. Du kan nemt bevare overblikket over din indsats med et detaljeret overblik af løste tilgængelighedsproblemer, og hvordan de påvirker din overordnede tilgængelighedsscore. Del status og resultater med andre teams og vigtige interessenter for at sikre konsistens og demonstrere overholdelse af standarder for tilgængelighed over tid.