• B&Q Logo
  • Superdrug logo
  • New Balance logo

Styrk den digitale kunderejse og skab vækst

Kunder, som shopper online er kraftig stigende, og de forventer en problemfri onlineoplevelse for deres foretrukne brands. Siteimprove giver detail- og e-handelsvirksomheder handlingsorienteret dataindsigt til at levere en fantastisk websiteoplevelse og skabe vækst gennem digital markedsføring.

Skab en fantastisk digital oplevelse med hurtig indlæsningstid og effektivitet

Optimer din markedsføring på tværs af organisk søgning og betalte annoncer

Beskyt dit brands omdømme med fejlfrit indhold

Hvad er dine aktuelle digitale prioriteter?

Giv konkurrenter baghjul

Få større konvertering, omsætning og vækst

Styrk dine digitale teams, så de når deres marketingmål og skaber resultater på bundlinjen med handlingsorienteret indsigt.

Siteimprove gør det nemt at forstå, hvilke handlinger der har den største effekt, så du styrker dit brands konkurrencemæssige position på tværs af betalte annoncer og organisk søgning, skaber mere trafik på dit website og engagerer dine besøgende med det rigtige indhold på det rigtige tidspunkt.

Få tilfredse besøgende på dit website

Skab en problemfri kundeoplevelse på tværs af alle digitale kanaler

Få dit website til at skille sig ud fra konkurrenterne, og skab en fantastisk kundeoplevelse med hurtig indlæsning af optimeret websiteindhold baseret på effektiv dataindsigt.

Siteimprove har den vejledning og dataindsigt, du har brug for, samlet i en brugervenlig og intuitiv platform. Der får du indsigt i dine besøgendes adfærd, og hvordan du interagerer med dem uden at gå på kompromis med persondatabeskyttelse og cybersikkerhed.

Beskyt dit brand

Sikr et positiv omdømme

Med et ansvar for flere websites på tværs af markeder og kanaler kan det være udfordrende at opretholde ensartede kvalitetsstandarder, brandintegritet og samtidig overholde gældende regler for webtilgængelighed og persondatabeskyttelse.

Med Siteimprove sikrer du styringen over din digitale tilstedeværelse med automatisk overvågning af problemer for dit websiteindhold og mulighed for at tilpasse politikker, som sikrer en ensartet branding og stil. Siteimprove hjælper dig med at overholde gældende regler ved at omdanne komplekse webtilgængelighedsstandarder og persondatabeskyttelsesregler til prioriterede, håndterbare opgaver.

Siteimprove-integrationer

Uanset hvordan dit team er vant til at arbejde, eller hvilken teknologistak I bruger, kan Siteimprove nemt integreres med jeres workflow og systemer, så I slipper for at ændre jeres aktuelle arbejdsmetoder.