• saxo bank logo
  • danske bank logo
  • swedbank logo
  • Landkreditt Bank logo
  • Avidia Bank

Skab en bedre kundeoplevelse

Siteimprove giver udbydere af finansielle tjenester handlingsorienteret indsigt til at skabe en fantastisk websiteoplevelse og fremme digital vækst gennem digital markedsføring, i takt med at stadig flere kunder håndterer finansielle aktiviteter online.

Skab en troværdig og fejlfri oplevelse for din selvbetjeningsløsning og dine finansielle produkter.

Reducer den juridiske risiko, og beskyt dit omdømme ved at gøre dine finansielle tjenester tilgængelige for alle brugere.

Spor og forstå kundeengagement på dine digitale tjenester.

Hvad er dine aktuelle prioriteter for digital optimering?

Få større tilgængelighed

Få styr på dit indholds kvalitet med en indholdsoversigt og problemrapportering

Onlinetjenester som f.eks. netbank har ændret kundernes tilgang til at administrere deres penge. Uanset om det gælder overholdelse af den amerikanske ADA-lovgivning (Americans with Disability Act) eller EU-direktivet om webtilgængelighed, er det afgørende, at dine finansielle tjenester og digitale selvbetjeningsløsninger er tilgængelige for alle forbrugere.

Siteimprove giver dig værktøjer til at få kontrol med WCAG 2 A-, AA- og AAA-barrierer og omdanne komplekse tilgængelighedsregler til prioriterede problemer og håndterbare opgaver baseret på kompleksitet, niveau og alvorsgrad.

Løs indholdsproblemer effektivt

Få kontrol over din indholdskvalitet med fuld synlighed til problemer

Indhold af høj kvalitet er afgørende for at skabe tillid og ikke mindst vigtigt for brands, der udbyder finansielle tjenester, som forbrugerne skal betro deres opsparing. Med Siteimprove kan du automatisk overvåge websiteindhold for problemer som f.eks. stavefejl, døde links eller vanskelig læsbarhed og levere en engagerende, fejlfri oplevelse.

Siteimprove giver dig også mulighed for at scanne og straks ændre indhold, som overtræder din branding eller juridiske eller lovbestemte politikker.

Forstå og optimer digitale kundeoplevelser

Spor brugerengagement, og optimer dit indhold

I dag forventer besøgende på websites øjeblikkelige resultater, og 88 % af de besøgende vender ikke tilbage til websites med dårlig performance. Men hvor skal du begynde, hvis du vil optimere websitet for dine finansielle tjenester? Siteimprove gør det nemt at forstå, hvilke handlinger der gør den største forskel i forhold til at engagere dine besøgende, styrke din placering på tværs af betalte annoncer og organisk søgning, skabe mere trafik og sikre, at dine sider indlæses hurtigt. Du kan segmentere besøgende og spore deres adfærd for at optimere deres oplevelse og vise dem det rigtige indhold på det rigtige tidspunkt.

Siteimprove-integrationer

Uanset hvordan dit team er vant til at arbejde, eller hvilken teknologistak I bruger, kan Siteimprove nemt integreres med jeres workflow og systemer, så I slipper for at ændre jeres aktuelle arbejdsmetoder.