• odense kommune logo
  • Helsingør Kommune logo
  • Esbjerg Kommune logo
  • Hørsholm Municipality logo

Giv borgerne en bedre oplevelse ved at modernisere og digitalisere dine tjenester

Siteimprove Intelligence Platform giver offentlige organisationer handlingsorienteret indsigt til at levere en fremragende websiteoplevelse med engagerende, fejlfrit og søgeoptimeret digitalt indhold, som er tilgængeligt for alle borgere.

Få kontrol over dine websites

Opnå og fasthold overholdelse af gældende lovkrav for tilgængelighed

Spar tid ved at overlade det til Siteimprove at registrere fejl

Hvad er dine aktuelle prioriteter for digital optimering?

Få større tilgængelighed

Fjern barrierer, som forhindrer borgerne i at få onlineadgang til vigtige offentlige tjenester

Uanset om det gælder overholdelse af den amerikanske ADA-lovgivning (Americans with Disability Act) eller EU-direktivet om webtilgængelighed, er det afgørende, at offentlige digitale tjenester er tilgængelige for alle besøgende.

Siteimprove opdeler komplekse WCAG 2 A-, AA-, AAA-standarder i prioriterede problemer og håndterbare opgaver baseret på kompleksitet, niveau og alvorsgrad, så du hurtigt kan vurdere din indsats i forhold til de opstillede mål for overholdelse og løse problemer.

Skaler din tilgang til at løse indholdsproblemer

Genvind kontrollen med en automatiseret indholdsoversigt og fuld synlighed for problemer

Indhold af høj kvalitet er kernen i at give brugerne de oplysninger, de skal bruge. Med redaktører spredt over forskellige afdelinger, kontorer og lokationer er det nemt at miste overblikket over eksisterende indhold, og der kan nemt snige sig fejl ind.

Siteimprove opretter automatisk en oversigt over dit websiteindhold og giver dig øjeblikkelig fuld synlighed med de sites og det indhold, du er ansvarlig for. Automatiserede e-mailrapporter til dit team fortæller dem, hvilke problemer der hæmmer borgernes oplevelse, f.eks. stavefejl, døde links eller kompleks læsbarhed. Rapporterne vejleder ikke-eksperter i problemløsningen, så teamet kan handle hurtigt.

Forstå og optimer borgernes digitale oplevelse

Spor brugerengagement, og optimer dit indhold

I dag forventer besøgende på websites øjeblikkelige resultater, og 88 % af de besøgende vender ikke tilbage til websites med dårlig performance. Men hvor skal du begynde, hvis du vil optimere din offentlige virksomheds websites? Siteimprove gør det nemt at forstå, hvad der er bedst at gøre for at optimere brugeroplevelsen.

Tag den digitale oplevelse på din offentlige virksomheds website til det næste niveau med Siteimprove. Spor borgernes digitale rejse, optimer dit indhold, så brugerne kan finde det, og skab websiteindhold, som indlæses hurtigt, fra en samlet, brugervenlig platform. Og i modsætning til andre løsninger ejer du dine analysedata og har fuld kontrol over dem.

Hør hvordan vi hjælper kunder

Siteimprove integrations

Uanset hvordan dit team er vant til at arbejde, eller hvilken teknologistak I bruger, kan Siteimprove nemt integreres med jeres workflow og systemer, så I slipper for at ændre jeres aktuelle arbejdsmetoder.