• UC Berkeley logo
  • Harvard Extension School logo
  • Oxford University Press logo

Giv dine studerende en bedre digital oplevelse

Digital tilgængelighed er stadigt vigtigere for studerende, så det er afgørende, at videregående uddannelsesinstitutioner prioriterer at skabe effektive websites, hvis de vil bevare deres konkurrencedygtighed og relevans.

Få styr på dine websites med automatisk fejlregistrering og en indholdsoversigt

Opnå og fasthold overholdelse af gældende lovkrav for tilgængelighed

Spar tid og penge ved at optimere vigtige digitale elementer med en samlet løsning

Hvad er dine aktuelle prioriteter for digital optimering?

Få større tilgængelighed

Fjern barrierer, som forhindrer de studerende i at få onlineadgang til vigtige oplysninger

Uanset om det gælder overholdelse af den amerikanske ADA-lovgivning (Americans with Disability Act) eller EU-direktivet om webtilgængelighed, er det afgørende, at websites og tjenester, som uddannelsesinstitutioner stiller til rådighed, er tilgængelige for alle besøgende.

Siteimprove opdeler komplekse WCAG 2 A-, AA-, AAA-standarder i prioriterede problemer og håndterbare opgaver baseret på kompleksitet, niveau og alvorsgrad, så du hurtigt kan vurdere din indsats i forhold til de opstillede mål for overholdelse og løse problemer.

.

Automatisk fejlregistrering

Få styr på dit indholds kvalitet med en indholdsoversigt og problemrapportering

Indhold af høj kvalitet er afgørende for at give studerende, undervisere og andre de oplysninger, de har brug for online. Med redaktører spredt over hele uddannelsesinstitutionen kander nemt snige sig fejl ind, og ingen har fuldt overblik over alt det indhold, der findes.

Siteimprove opretter automatisk en oversigt over dit websiteindhold, så du sparer tid og har fuld synlighed med de sites og det indhold, du er ansvarlig for. Skab en problemfri oplevelse for dine besøgende ved at give dit team nem adgang til at rette indholdsproblemer, f.eks. stavefejl, døde links eller komplekse læsbarhedsniveauer, med e-mailrapporter, som fortæller, hvor der er problemer, og vejleder ikke-eksperter i at løse dem.

Prioriter højtydende kanaler og indhold

Brug letforståelige analyser til at forstå de studerendes engagement

I dag forventer besøgende på websites øjeblikkelige resultater, og 88 % af de besøgende vender ikke tilbage til websites med dårlig performance. Men hvor skal du begynde, hvis du vil optimere dit universitets, gymnasiums eller grundskoles website? Siteimprove gør det nemt at forstå, hvilke handlinger der har størst indvirkning på dit website, så det indlæses hurtigt, sikrer dig en mere konkurrencedygtig placering på tværs af betalte annoncer og organisk søgning og skaber mere trafik.

Hør hvordan vi hjælper kunder