Nye produkter fra Siteimprove lar markedsførere ta kontrollen

Jessica O'Sullivan-Munck — aug 08, 2019 — Product Announcements

Oslo, Norge – 20 august 2019 - Siteimprove, et prisbelønt Software-as-a-Service firma som hjelper markedsføringsfolk med å enkelt kunne administrere og optimalisere nettsteder, har lansert to nye produkter i dag: Siteimprove Ads og Siteimprove Performance.

Produktene gir overarbeidede markedsførere kontroll over deres markedsføringsverktøy og lønnsomhet og ROI. Dette gjøres ved å forenkle arbeidet med Google Ads og vise informasjon om nettsteders ytelse på en måte som gjør at man ikke trenger å være spesialist for å gjøre forbedringer.

I motsetning til konkurrerende produkter som overøser markedsførere med mer data enn de har tid til å jobbe med, så gir Siteimprove Ads og Siteimprove Performance deg den viktigste informasjonen på enklest mulig måte.

CEO i Siteimprove, Morten Ebbesen, mener dette er grunnen til at Siteimprove nylig ble kåret til et av de 25 beste programvareselskapene av G2 Crowd. “Alle våre løsninger er utviklet for å hjelpe travle markedsførere med flere hatter og s skyhøye forventninger fra ledelsen.”

Overgangen til pay-per-click og nettstedsytelse var et naturlig skritt for selskapet, ifølge produktdirektør for Siteimprove Ads, Kristian Humle. “Forskning viser at 61% av Google Ads-utgiftene blir brukt på søkeord som aldri konverterer, mens 53% av de besøkende forlater en nettside hvis den ikke er ferdig med å lastes inn i løpet av tre sekunder.”

“Disse tallene fortalte oss at til tross for at mange selskaper tilbyr svært avansert teoretisk programvare, var det et desperat behov for en aktør som kan automatisere og forenkle prosessen med å optimalisere Google AdWords. Besøkende på nett forventer raske online-opplevelser”, fortsatte Humle.

Siteimprove Ads gir analyser, innsikt og prioriterte anbefalinger på tvers av tre frittstående søyler. Google Ads-kvalitetspoeng, som har stor påvirkning på annonsekostnadene, er summert opp, sammen med en visualisering av mulige kostnadsbesparelser ved å implementere de anbefalte forbedringene. I tillegg blir alle landingssidene som er knyttet til annonsene automatisk sjekket for over 30 konverteringssperrer, og det blir opprettet en prioritert liste basert på alvorlighetsgrader. Dette gjøres for å hjelpe markedsførere med raskt å fikse ting som hindrer besøkende fra å bli kunder. Til slutt deler budsjettetanalysen annonsebudsjettet opp i lønnsomme og ulønnsomme annonsekostnader, noe som legger til rette for ytterligere optimalisering.

Siteimprove Performance automatiserer og visualiserer kompleks informasjon  om et nettsteds ytelse ved å vise markedsførere nøyaktig hvordan besøkende fra ulike deler av verden opplever deres nettsted. “Når de skal teste nettstedshastigheten, bruker markedsførere og webutviklere oftest sin egen plassering som utgangspunkt”, sier Mikkel Landt, produktdirektør for Perfomance i Siteimprove.

Med Siteimprove Performance får markedsførere muligheten til å følge med på nettstedets ytelse i sanntid. Gjennom visualisering kan de se hvor de ulike elementene på deres nettsted kommer fra og hvordan de påvirker en bruker andre steder i verden. “Nettstedet til selskapet kan være i Australia, samtidig som deres chatbot er i Europa og Google-søk scriptet er i USA. Et slikt nettsteds-økosystem er vanlig, men det betyr også at nettstedet flyr lenger enn en jorden-rundt-tur, før det til slutt blir lastet for en besøkende”, forklarer Landt.

Alle Siteimprove-kundene som beta-testet produktet fortalte at det ga dem den informasjonen de trengte for å optimalisere nettstedsytelsen. Med tillit fra over 7000 selskaper over hele verden, inkludert Vodafone og Bayer, er Siteimprove den fremste leverandøren av forståelig, praktisk og brukervennlig digital markedsføringsprogramvare.

Hvis du vil vite mer om hvordan Siteimprove Ads og Siteimprove Performance revolusjonerer teknologiske markedsføringsverktøy, besøk https://siteimprove.com/nb-no/