Vuosi 2018 oli Siteimprove Suomelle erinomainen ja tästä saamme kiittää asiakkaitamme. Suomessa jo 120 asiakastamme jakaa missiomme “tehdä verkosta parempi paikka meille kaikille”. Globaalisti asiakasmäärämme on kivunnut yli 7400 asiakkaan (tammikuu 2019) ja uskoisin, että palveluiden digitalisoituminen tulee jatkossa entistä enemmän vaatimaan organisaatioilta tehokkaampia tapoja hallinnoida verkkopalveluja. 

suomi100 kakkusuomi100 kakkusuomi100 kakku

(Kuva: Juhlimme 100.asiakasta Suomessa)

Vuodesta 2019 on tulossa vilkas, jota värittää muun muassa saavutettavuusdirektiivin soveltamisen käynnistyminen ja kansallisen lainsäädännön hyväksyminen. Olemme osaltamme tässä mukana Horizon 2020 projektin kautta standardoimalla tulevaisuuden verkkosaavutettavuuden testausmenetelmiä sekä integroimalla näitä menetelmiä osaksi palveluamme. Direktiivin tavoite edistää kaikkien mahdollisuutta toimia yhdenvertaisesti digitaalisessa yhteiskunnassa tukee myös missiotamme ”tehdä verkosta parempi paikka meille kaikille”. 

Eräs strategisista tavoitteistamme on olla lähempänä suomalaisia asiakkaitamme ja oman verkkopalvelumme lokalisointi viime vuoden puolella oli osa tätä kokonaisuutta. Samalla kun ”maistoimme omaa lääkettämme” optimoimalla sivustoamme, juolahti mieleen ajatus siitä, kuinka voisimme tuoda enemmän esiin upeaa Suomen tiimiämme. Syntyi idea toteuttaa sivuillemme ”tutustu tiimiin” osio, jonka tarkoitus on tuoda esiin persoonallisella tavalla henkilöt Siteimprove Suomen menestyksen takana.

tiimikuvatiimikuva

(Kuva: Tiimi päiväkävelyllä)

Vertaan monesti tiimin johtamista työelämässä kilpaurheiluun ja etenkin joukkuepeleihin. Monet samat “lainalaisuudet” kuten yhdessä tekeminen, kannustaminen, oikeiden roolien yhdistäminen oikeisiin kompetensseihin, ilmapiirin rakentaminen perustuen luottamukseen, vilpittömyyteen sekä yhteisen edun tavoittelemiseen toimivat samalla tavalla niin työyhteisössä kuin joukkueurheilussa. Jalkapallossa yhdellätoista Ronaldolla voidaan ehkä voittaa yksittäisiä pelejä, mutta pokaaliin tarvitaan myös maalivahti, puolustus, keskikenttä ja valmennus. Maalivahdin ja puolustuksen tehtävänä on varmistaa, että omassa päässä ei soi, keskikentän tavoite on johtaa peliä sekä luoda tilanteita hyökkääjille ja valmentajan tehtävä on laatia strategia, pitää huolta, että joukkue toimii saumattomasti yhteen, löytää oikeat palaset oikeille paikoilleen sekä motivoida, kannustaa ja näyttää suuntaa.

Siteimprove Suomi kentälliseen ja ennen kaikkea ihmisiin palvelumme takana pääset tutustumaan seuraavasta linkistä:https://siteimprove.com/fi-fi/suomi-tiimi/

Terkuin,

Ville