Siteimprove annoncerer ny integration med Adobe Experience Manager

Siteimprove — jan 24, 2019 — Product Announcements Integrations & Partnerships Expansion & Growth

København, DK –  24. januar, 2019 – Siteimprove, et globalt software-as-a-service-selskab, der giver webteams mulighed for løbende at teste, rette og optimere kvaliteten af indhold på deres websites, har udviklet en ny CMS-integration til Adobe Experience Manager, en del af Adobe Experience Cloud. Siteimprove er også nu en Business Level-partner i Adobe Exchange Partner Program. Integrationen til Adobe Experience Manager, som er udviklet i tæt samarbejde med Valtech, giver webteams mulighed for at forbedre en sides performance, øge tilgængeligheden, lave SEO-audit og rette indholdsfejl for at forbedre de besøgendes oplevelse. Brugerne anvender integrationen til identificere og rette fejl samt efterfølgende at kontrollere den relevante side igen og se, om der er behov for yderligere tilpasning. Integrationen kan bruges på produktionswebsites eller i udviklings- og stagingmiljøer.

“Vi er glade for samarbejdet med Adobe, der hjælper kunder med at få kvaliteten af deres weboplevelser til det næste niveau” siger Peter Bovin, Vice President of Partnerships hos Siteimprove. “Siteimproves integration til Adobe Experience Manager giver kunder og partnere bedre muligheder for at levere indhold af høj kvalitet.”

“Med Adobe Experience Manager og Siteimprove kan fælles kunder tilføje et yderligere niveau til kvalitetssikring og andre vigtige opgaver for at øge effektiviteten, reducere tid til marked og levere oplevelser af høj kvalitet”, siger Cody Crnkovich, Head of Platform Partners and Strategy hos Adobe Experience Cloud. “Vi er glade for, at Siteimprove nu er en Business partner i Adobe Exchange Partner Programmet og vi ser frem til at fortsætte vores samarbejde i 2019.”

Adobe Experience Manager giver det digitale fundament til at oprette, administrere, levere og hurtigt tilpasse personaliseret, engagerende indhold på tværs af kanaler og enheder.

Siteimprove har partnerskaber, der passer til forskellige virksomheder og bureauer uanset type og størrelse. For at få mere at vide om mulighederne, kan du læse mere under vores Partner Program. For at få mere at vide om integrationen med Adobe Experience Manager, kan du læse mere under CMS-integrationer.

 

Presseansvarlig:

Jessica O’Sullivan
Global Public Affairs & Relations Manager, Siteimprove
E-mail: jos@siteimprove.com
Telefon: +45 8119 6967


Om Siteimprove

Siteimprove tilbyder verdens mest omfattende cloud-baserede Digital Presence Optimization (DPO) software. Siteimprove Intelligence Platformen giver øjenåbnende indsigt, der giver webteams mulighed for at forbedre kvaliteten af indhold, drive bedre trafik, måle digital performance og arbejde for overholdelse af lovgivningen - alt fra ét sted. Siteimprove tilbyder også teknisk support, akademikurser, tjenester og teknologiintegrationer i topklasse.

Om Adobe Experience Cloud
Adobe tilbyder branchens eneste end to end-løsning til oprettelse af indhold, markedsføring, reklame, analyse og handel. I modsætning til store enterprisevirksomheder med statiske, siloopdelte kundeprofiler hjælper Adobe Experience Cloud virksomheder med at levere konsistente, kontinuerlige og overbevisende oplevelser på tværs af kunde-touchpoints og -kanaler – samtidig med at virksomhedernes vækst accelereres.
Adobe Experience Cloud administrerer trillioner af datatransaktioner og 141 milliarder dollars i online salgstransaktioner årligt. Industrianalytikere har udnævnt Adobe som klar leder i over 20 store rapporter fokuseret på oplevelse – mere end nogen anden teknologivirksomhed.

Om Valtech

Valtech designer og opbygger unikke oplevelser og er specialiseret i forretningstransformation på tværs af den digitale verden. Valtech nedbryder deres forretningstransformationstjenester i separate nøgleopgaver ved at udføre følgende: CX-strategi, Connected Services, Content & Campaigns, Experience & Commerce Platforms, Data Science og Emerging Technologies.

Adobe og Valtech er varemærker eller registrerede varemærker tilhørende Adobe og Valtech og/eller et af dets datterselskaber eller datterselskaber i USA og andre lande. Eventuelle andre varemærker, indeholdt heri, tilhører deres respektive ejere.